Basvuruyka aliniyor o odul kimse kaale basvurmamis demek ki30 Türk dizisinin başarısı nerede Asi ödül aldı hadi bakym tasdikle sonra konuş bence
geçen yıl vadi uğruna pelin Arka sokakları kovdu aydın doğan müdahale etmese şu vadiye iyi ders lazımAy 30 ülkede yayınlanıyor. Sen ne diyorsun bakayım.
Gören de karşısındaki rakipleri 10 alıyor zanneder. Kösem 4,5 alıyor totalde KVP 6.5
Fatmagül'de doğru yalıdaydı Beren.Heeee beren yalılarda merdiven inip çıkarken tuba çamurda dizi çekiyordu Tam tersi iyi gözlemle yalılardan inmeyen kim
mesajını furkan beğendiğine göre haksızsınÇok abartılmış tanıtım bence..
Beren etkisini bu hafta görücez demek Bakalım nasıl bi etki yaratacak
Biz şimdiden görüyoruz.
Senin görmen neyi ifade edecek reytingleri diyorum ben
Foruma 5000 bin hit getirdi sadece fragman ve afişi. Yani reyting patlamasına hazır ol.
Allah aşkına fragmanda muhteşem olan ne? Bir kadın yürüyor elini padişahın üstüne koyuyor. Fragman bile değil bu teaser sayılır.mesajını furkan beğendiğine göre haksızsın
6 bölümlük mıy mıy anastasiadan sonra iyi sayılır yine de kızcağız kaçmaktan 6.bölüm vazgeçti 7.bölüm beren olduAllah aşkına fragmanda muhteşem olan ne? Bir kadın yürüyor elini padişahın üstüne koyuyor. Fragman bile değil bu teaser sayılır.
Mıy mıy diyorsun ama kız gidiyor diye üzülenler çok.6 bölümlük mıy mıy anastasiadan sonra iyi sayılır yine de kızcağız kaçmaktan 6.bölüm vazgeçti 7.bölüm beren oldu
sosyal medyamız pek bir ergensever önemli olan kumanda sahibi teyzelerin ne dediğiMıy mıy diyorsun ama kız gidiyor diye üzülenler çok.
Allah aşkına fragmanda muhteşem olan ne? Bir kadın yürüyor elini padişahın üstüne koyuyor. Fragman bile değil bu teaser sayılır.
Ay sus bakayım sen o bacak kadar boyuyla koskoca Kösemi mi oynayacaktı o kız. @Çiğdem- bile bak bile diyorum. daha iyi oynar ondan.sosyal medyamız pek bir egensecer önemli olan kumanda sahibi teyzelerin ne dediği
bence de 13 e kadar kalsa iyi olurdu
Garanti Perranını izliyordur o.2. Fragmanı izlemedin sanırım. Furkan gibi konuştun yine.
Hangi evde kumanda sahibi kadınlar ki, erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz.sosyal medyamız pek bir egensecer önemli olan kumanda sahibi teyzelerin ne dediği
bence de 13 e kadar kalsa iyi olurdu
Hayat Bilgisi izliyordun çünkü kabul et.Hangi evde kumanda sahibi kadınlar ki, erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz.
@sokak sanati benim 2.'nin varlığından haberim yoktu. .ss
Hangi evde kumanda sahibi kadınlar ki, erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz.
@sokak sanati benim 2.'nin varlığından haberim yoktu. .ss
Yok onu izlemiyorum artık 10 sene sonra falan izliycem iyice unutup. İnternetim pek yoktu geri kaldım son gelişmelerden.Hayat Bilgisi izliyordun çünkü kabul et.