Yeni Kuşağın Parlamayı Bekleyen Genç Oyuncuları!

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,782
Puanı
460
Öncelikle yazı tamamen benim eserim olacak, alıntı falan değil yani :D Televizyon ekranı yeteneksiz mankenlerden geçilmezken hala sırasını bekleyen genç yeteneklerden bahsedeceğim size. Yakında patlayıp gitmeleri işten bile değil.

Boran Kuzum
borankuzum.jpg

1992 doğumlu, İstanbul Üniv. Devlet Konservatuarı - Tiyatro bölümü mezunudur. Analar ve Anneler dizisinde Suat karakterini oynamaktadır. Oldukça sempatik mimikleri var, yakışıklı da adam. ''Ben demiştim!'' diyeceğim, birkaç sene sonra muhtemelen.

Ece Çeşmioğlu
01.jpg

Yıllar önce İki Aile'nin deli dolu kızı Eda'yı oynarken bu yaz Yaz'ın Öyküsü adlı dizide başrol olarak atarlı Yaz'ı oynayan Ece Çeşmioğlu, Kasım 1990 doğumlu ve Mimar Sinan GSÜ - Tiyatro mezunu. Asi karakterlere ve komedi dizilerine yakışabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, yolu açık olur inşallah.

Emir Çubukçu
alternatif-tiyatronun-ozellikleri-nelerdir_9810.jpg

İzlerken oyuncu olduğunu unuttuğumuz sanki içimizden biriymişcesine doğal oyunculuğuna bayıldığım Emir Çubukçu 1990 doğumlu imiş. En çok Karadayı'da Osman karakteriyle tanıyoruz ama adam kendi tiyatrosunu kurmuş bile. İzleyenler döktürdüğünü söylüyor, doğrudur.

Büşra Develi
30952926.jpg

Bu yaz Tatlı Küçük Yalancılar'la tanıştığımız Büşra Develi 1993 doğumlu ve halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniv. - Tiyatro bölümünde eğitimine devam ediyormuş. Kendisi bence oldukça karizmatik ve asil duruyor ekranda. Ayrıca final yapan dizideki açık ara en iyi genç oyuncunun kendisi olduğunu ekleyeyim.

Yağızcan Konyalı
takim-mahalle-askina-2015-fragman_8863989-18720_640x360.jpg

Bu yaz Adı Mutluluk'ta eğlenceli ve ismi karakteriyle tezat 'Zeki' karakteriyle adını duyurdu. Takım Mahalle Aşkına filmiyle Antalya Film Festivalin'den ödülle döndü. Kendisi 1991 doğumlu olmakla birlikte halihazırda bir dizide rol almamaktadır.

Begüm Akkaya
begum.jpg

Uzun yıllardan beri ekranlarda gördüğümüz güzel oyuncu Begüm Akkaya, 1991 doğumludur. Altın Koza ödülü bulunan Begüm Akkaya; 20 Dakika, Bugünün Saraylısı, Kuma, Mavi Dalga gibi yapımlarda çok farklı karakterlerle üst düzey performanslar göstermiştir.

Elifcan Ongurlar
Elifcan-Ongurlar-Sevgilisi.jpg

İlk olarak Kayıp Şehir'in Seher karakteriyle karşımıza çıkan Elifcan Ongurlar, Beykent Üniv.- Oyunculuk Bölümü mezunu olup 22 yaşındadır. Şuan ise Kara Ekmek dizisinde Mine karakterini canlandırmaktadır.

Bige Önal
bigeONAL%20252cc.jpg

Benim Adım Gültepe'yle radarıma giren oyuncu 1990 doğumluymuş. Son olarak Maral'da Alara karakterini oynayan Bige Önal'ın oyunculuğunu oldukça seviyorum. Güçlü kadın karakterlerinin aranan ismi olacağını umuyorum çok yakında.

Burak Deniz
ea97c409-6ad6-4c49-9c73-014053d55257.jpg

Burak Deniz, en son Tatlı Küçük Yalancılar'da Toprak karakterini başarıyla oynamıştır. 1991 doğumlu Burak Deniz'in başrolü kapması yakındır!

Sercan Badur
sercan-badur-risk-almadan-ilerleyemem_1456838_720_400.jpg

Önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de izlediğimiz sonraysa Güllerin Savaşı'nda hipoksi hastası Cihan karakteriyle harikalar yaratan 1990 doğumlu Sercan Badur'un ismini daha çok duyacağımızı düşünüyorum.

büşra develi'yi sabırsızlıkla bekliyorum. izlerken büyük keyif alıyorum.

begüm akkaya ve sercan badur için daha ilerisini düşünemiyorum şu ana kadar iyi dizilerde yer aldılar ama bir türlü beklenen patlamayı yapamadılar :)

büşra develi geleceğin ebru özkanı bence 2.kadın olur ama esas kadını hep gölgeler:)

emir çubukçu ve boran kuzum için pek ümit yok bence :D

ece çeşmioğlu ve elifcan ongurların gelecek dizi seçimleri kaderlerini belirler bence güzellikleri yerinde ama yetenekleri pek yok bu tarz oyuncular 30 una kadar ayakta kalabiliyor sadece birkaçı (nurgül yeşilçay vb.) 30undan sonra da konuşuluyor :)

burak deniz ağır abi rollerinde başarılı olur bence

bige önal @GunesinOglu nedeniyle başarısız olmalı :A

yağızcan konyalı yı birkaç kere izledim medcezirdeki mert vb. rollerin adamı esas oğlan olamaz gibi :D

@-potterhead- oyun değil oyuncu :A

begüm akkaya ve sercan badur için daha ilerisini düşünemiyorum şu ana kadar iyi dizilerde yer aldılar ama bir türlü beklenen patlamayı yapamadılar :)

büşra develi geleceğin ebru özkanı bence 2.kadın olur ama esas kadını hep gölgeler:)

emir çubukçu ve boran kuzum için pek ümit yok bence :D

ece çeşmioğlu ve elifcan ongurların gelecek dizi seçimleri kaderlerini belirler bence güzellikleri yerinde ama yetenekleri pek yok bu tarz oyuncular 30 una kadar ayakta kalabiliyor sadece birkaçı (nurgül yeşilçay vb.) 30undan sonra da konuşuluyor :)

burak deniz ağır abi rollerinde başarılı olur bence

bige önal @GunesinOglu nedeniyle başarısız olmalı :A

yağızcan konyalı yı birkaç kere izledim medcezirdeki mert vb. rollerin adamı esas oğlan olamaz gibi :D

@-potterhead- oyun değil oyuncu :A
Sağol yanlış yazmışım düzelttim hemen :F Ece Çeşmioğlu'nun yeteneği konusunda nasıl böyle bir atıfta bulunabiliyosun onu bi anlatsana :A Kız çatır çatır oynuyordu Yaz'ı :bhr:

@-potterhead- ellerine sağlık,konu çok güzel olmuş.

Bige Önal'ı merakla bekliyorum,izlerken cidden zevk alıyorum :bhr: @xemrexxx Bige'm her türlü başarılı olacak :A

Ece Çeşmioğlu da çok yetenekli oyunculardan.Bige'den sonra en sevdiğim ikinci oyuncu :bhr:

Aynı şekilde Yağız Can,Büşra ve Burak da çok yetenekli :X

Sercan Badur, Bige Önal, Elifcan Ongurlar, Ece Çeşmioğlu, Burak Deniz, Yağız Can Konyalı ve Büşra Develi'nin önü açık. Kendilerini en kısa zamanda yeni yapımlarda (mümkünse izleyebileceğim dizilerde) görmeyi diliyoruz. :)

Büşra Develi'ni dizinin ilk bölümünü izlerken çok beğenmiştim. Doğru dizi seçimleri yaparsa çok iyi yerlere gelebilir.