forum sende bayağı hızlı biz bir cümle yazmak için ne çekiyoruz sen üçer üçer yazıyorsun aynı cümleden
5 kere bastım gitsin diye.
halimem ne yapsa yeridir
Büyücü getirecek sanırım.
forum sende bayağı hızlı biz bir cümle yazmak için ne çekiyoruz sen üçer üçer yazıyorsun aynı cümleden
halimem ne yapsa yeridir
getirsin yılmaz şahin game of thronestan çok araklıyor şuu kızıl kadın gibi biri de çıksa5 kere bastım gitsin diye.
Büyücü getirecek sanırım.
doğuma hazırlanan kediler kendilerine tenha köşe arar onun gibi bişey sanırım edirnede bir samanlıkta doğuracaktırRaşa Edirne'ye gidiyor.
ya kız ya erkek yada dop çıkar başka bir şey çıkma imkanı yok yani ihtimaller 3 le sınırlıRaşa ne doğuracak bilen var mı. Ayrıca bu kızın adını niye değiştirmemişler.ss
getirsin yılmaz şahin game of thronestan çok araklıyor şuu kızıl kadın gibi biri de çıksa
bence o senin içindeki dürtülerle ilgili ))anastasia gittikçe itici gelmeye başladı gözüme bir an önce beroş gelsin bence
Raşa olayı saçma oldu ya. Gerek yoktu bu karaktere.doğuma hazırlanan kediler kendilerine tenha köşe arar onun gibi bişey sanırım edirnede bir samanlıkta doğuracaktır
ya kız ya erkek yada dop çıkar başka bir şey çıkma imkanı yok yani ihtimaller 3 le sınırlı
öldü öldü olmayan karakterRaşa olayı saçma oldu ya. Gerek yoktu bu karaktere.
Ohaa.
Sahne süperdi ateşli oklar filan.
Bu dizi.baslarken de ove ove bitiremiyordu dunya hava kapmisti aliskinin bu ovgu sozlerine))))dünyanın kabul ettiği bir stardır beren o yüzden berenin kabul sorunu yok, kaliteyi çekemeyenlerin kıskançlık krizleri var sadece
Anastasia ilacı verdi gibi.
Keske Allah'tan başka bir sey dileseydim.öldü öldü olmayan karakter