diziyi izleyip öyle geleyim o zamana kadar belki forumda düzelirHeyecan bakımından.ss
+30 yorum bekliyorum senden ona göre![]()
diziyi izleyip öyle geleyim o zamana kadar belki forumda düzelirHeyecan bakımından.ss
+30 yorum bekliyorum senden ona göre![]()
Öyle olsun sen benim peşinden koşarsın.diziyi izleyip öyle geleyim o zamana kadar belki forumda düzelir![]()
desterede tık yomuş @Çiğdem- olmayınca![]()
önce meryem sonra kuru kız berenci bir senle @destere kalacak neyse reklam arasında da kopmamalı devam anastasia ne ka uyumluKuru kız çıktı.:ss
Sen onu bırak Mahfiruz yok ortadaönce meryem sonra kuru kız berenci bir senle @destere kalacak neyse reklam arasında da kopmamalı devam anastasia ne ka uyumlu@Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113
önce meryem sonra kuru kız berenci bir senle @destere kalacak neyse reklam arasında da kopmamalı devam anastasia ne ka uyumlu@Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113
aman sanki beren valide sultan olarak girecekKarakter çok kötü.Çok ergen tip.
kenarda bir yerde doğruyuordurSen onu bırak Mahfiruz yok ortada![]()
Şu Fahriye çıksa bi karakter sanki son nefesini verecek gibi konuşuyor.Karakter çok kötü.Çok ergen tip.
aman sanki beren valide sultan olarak girecek
kenarda bir yerde doğruyuordur![]()
Şu Fahriye çıksa bi karakter sanki son nefesini verecek gibi konuşuyor.![]()
olsun o güce ulaştı sonuçtaHürrem hiç valide sultan olamadı.
Güzel kız. Bence ideal oynuyor.![]()
Vayy sen sever miydin?Hürrem hiç valide sultan olamadı.
Güzel kız. Bence ideal oynuyor.![]()
olsun o güce ulaştı sonuçtaneyse reklam bitti
Vayy sen sever miydin?![]()
bir rahat edemeyecek ama kadının oğlu bile kadınlara ilgi duymuyor diğer sorunları geçBeren'de o güce ulaşacak.![]()
bir rahat edemeyecek ama kadının oğlu bile kadınlara ilgi duymuyor diğer sorunları geç![]()
Kanalı değiştiler.ss
onunla bu bir miHürrem'inde oğlunun sırtı kamburdu.Sonuç olarak aynı güçte olacak. Sorunlar hep olur.
Safiye gördü Halime'nin gözünde ki dolarları.
Çok pis atar yaptı Halime.![]()