diziyi izleyip öyle geleyim o zamana kadar belki forumda düzelirHeyecan bakımından.ss
+30 yorum bekliyorum senden ona göre
diziyi izleyip öyle geleyim o zamana kadar belki forumda düzelirHeyecan bakımından.ss
+30 yorum bekliyorum senden ona göre
Öyle olsun sen benim peşinden koşarsın.diziyi izleyip öyle geleyim o zamana kadar belki forumda düzelir
desterede tık yomuş @Çiğdem- olmayınca
önce meryem sonra kuru kız berenci bir senle @destere kalacak neyse reklam arasında da kopmamalı devam anastasia ne ka uyumlu @Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113Kuru kız çıktı.:ss
Sen onu bırak Mahfiruz yok ortadaönce meryem sonra kuru kız berenci bir senle @destere kalacak neyse reklam arasında da kopmamalı devam anastasia ne ka uyumlu @Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113
önce meryem sonra kuru kız berenci bir senle @destere kalacak neyse reklam arasında da kopmamalı devam anastasia ne ka uyumlu @Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113
aman sanki beren valide sultan olarak girecekKarakter çok kötü. Çok ergen tip.
kenarda bir yerde doğruyuordurSen onu bırak Mahfiruz yok ortada
Şu Fahriye çıksa bi karakter sanki son nefesini verecek gibi konuşuyor.Karakter çok kötü. Çok ergen tip.
aman sanki beren valide sultan olarak girecek
kenarda bir yerde doğruyuordur
Şu Fahriye çıksa bi karakter sanki son nefesini verecek gibi konuşuyor.
olsun o güce ulaştı sonuçta neyse reklam bittiHürrem hiç valide sultan olamadı.
Güzel kız. Bence ideal oynuyor.
Vayy sen sever miydin?Hürrem hiç valide sultan olamadı.
Güzel kız. Bence ideal oynuyor.
olsun o güce ulaştı sonuçta neyse reklam bitti
Vayy sen sever miydin?
bir rahat edemeyecek ama kadının oğlu bile kadınlara ilgi duymuyor diğer sorunları geçBeren'de o güce ulaşacak.
bir rahat edemeyecek ama kadının oğlu bile kadınlara ilgi duymuyor diğer sorunları geç
Kanalı değiştiler.ss
onunla bu bir miHürrem'inde oğlunun sırtı kamburdu. Sonuç olarak aynı güçte olacak. Sorunlar hep olur.
Safiye gördü Halime'nin gözünde ki dolarları.
Çok pis atar yaptı Halime.