NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Efsun reise niye böyle saydırgansın.ss Kız çok sempatik.:Z
sempatiklik ve efsun ?

gargamel in annesi daha sempatik :)

günaydın geçen sezondan beri var hasretle mehmet emirin aşk yuvası orası behlülle bihter out oldu :A
taş evle ilgili yorum yapmadım zaten :) sadece içimden geçen temennilerimi dile getirdim taş evin tüm taşları efsunun kafasında patlasın :)

ne bileyim la o setten herhangi biri yaptırmış olabilir hepsi manyak:F
:F Aslında haklısın senaryo da olsa mezar kazıp göme göme hepsi akıl sağlığını kaybetmişlerdir. :F

İlginç. :D Bu dizinin sosyal medyası güçlüydü. Daha geçen böyle bir şey hazırlamışlardı. :D
Yok ya bu dizinin Twitter fan şeysi güçlü değil mesela Güneşin Kızları falan bir sürü fan hesabı var yani O Hayat Benim'in normal koşullarda TT olacak kadar gücü yok sosyal medyada. :D

:F Aslında haklısın senaryo da olsa mezar kazıp göme göme hepsi akıl sağlığını kaybetmişlerdir. :F

Yok ya bu dizinin Twitter fan şeysi güçlü değil mesela Güneşin Kızları falan bir sürü fan hesabı var yani O Hayat Benim'in normal koşullarda TT olacak kadar gücü yok sosyal medyada. :D
2.sezonu iyiydi ya valla baya konuşuluyordu o zamanlar bende izliyordum. :F Dizi ilk sezon pasifti gerçekten ama 2.sezon baya açıldı. Tabi ayrılmalar olunca eski oranlarına döndü. :D

diziyi bıtaktım ama şu sahnenin hatrına bir bölümü izliyim:D sonunda bahar açmış gözünü :F neyse bence @vadikızı da çiğdem çikinellasına böyle yapacak duracak duracak pat diye tokatı indirecek:A @cookies @sokak sanati
sempatiklik ve efsun ?

gargamel in annesi daha sempatik :)

taş evle ilgili yorum yapmadım zaten :) sadece içimden geçen temennilerimi dile getirdim taş evin tüm taşları efsunun kafasında patlasın :)

2.sezonu iyiydi ya valla baya konuşuluyordu o zamanlar bende izliyordum. :F Dizi ilk sezon pasifti gerçekten ama 2.sezon baya açıldı. Tabi ayrılmalar olunca eski oranlarına döndü. :D