cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,982
- Puanı
- 1,060
sana nanik yapıyoruz her hafta çatlaaa bitmedimi bu dizi hala
pisssssssssssssssssssssssss ne paylaşıyon .sss gidiyor semra anneannem.ssKARA EKMEK 37. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI
Ne kadar kötü düşünceli bir insansın.milletin yerinde gözün mü var.ss
demek darksaal gibi co admin olmak için tartışamalara girmiyon 😱 vay total kafa 😱Ne kadar kötü düşünceli bir insansın.
Ben favoriyken de tartışmalara girmezdim ne alakası var, mizacım böyle. Sadece bir dönem fazla elemliydim @yakup09 ile kavga ederdik. Hatırlarsın Lordly ile dosttum.demek darksaal gibi co admin olmak için tartışamalara girmiyon 😱 vay total kafa 😱
Daha yeni tv de gördüm ya final olduğunu izlediğim bi dizi daha 3. sezonu göremeden bitti
asiye ve mineyi köseme bekleriz kösemle göğüs göğüse çarpışsınlar göğüsler ne ka açık olursa o ka kabulümüzdür @destereHer ne kadar ikinci sezonun ortasında bırakmış olsam da Özlem Yılmaz ve Ushan Çakır gibi "umutsuz vaka" olarak gördüğümüz oyunculardan güzel performanslar alabildiği ve AsÇet ile ekranın en farklı çiftlerinden birini oluşturduğu için önemli bir iş olduğunu düşünüyorum, tüm ekibin yolu açık olsun.
asiye cadı sultan rolünde süper gider mine ise kıyamam çok ezerler haremde maviş gözlerine yandığımının minesi ) ne kadar tombişik kız )asiye ve mineyi köseme bekleriz kösemle göğüs göğüse çarpışsınlar göğüsler ne ka açık olursa o ka kabulümüzdür @destere