Gecenin Kraliçesi - Tanıtım Fragmanı |Star TV

Role yakışmayan bir Meryem ve çok etkileyici olamamış Murat izledim 2. fragmanda da.
Meryem fransız olmuş keşke Alman olsaymış çünkü Fransız aksanlı olamamış malesef. Duygu hissi ise sıfır.
Murat Yıldırım ise beklediğimin çok çok altında.

Müzikler ise bu kadar eksi olayın tuzu biberi olmuş. Dizi fos çıkacak artık eminim.

Çekimler çok kaliteli orası başka. Sırf o güzel görsellere bakacak kitle dışında başka kimse bakmaz.
ıyy kaknem kıskanç şey .ss en iyisi gidip anti beren haberleri arayayım :A

İzledim çekimler iyi ama Meryem-Murat'ın arasında uyum sıfır malesef, senaryo iyidir heralde milyon kere yazdılar, tutsun bi zahmet :A

çok güzel bayıldım tanıtıma meryemle muratın uyumu süper ya😉

Bu fragmanı beğenmedim. :(

Bu gece izlediğim en iyi dizi tanıtımıydı 2. Fragman. Göç zamanı ve kördüğümden çok daha ilgi çekiciydi. İlk bölüm izlenir.

Televizyonda izlemiştim. Yanlış anlamadıysam Murat Yıldırım, Meryem'den çocuk yapıyor ve aradan yıllar geçiyor. Bu arada çocuğa Uğur Polat babalık yapacak. @xemrexxx

Hayır.Starın youtube hesabı pek kullanılmıyor.O 150 bin takipçi ayıp olmasın diye takip etmiş.Çok ama çok kötü yönetici var bi yüklüyo bi yüklemiyo.Misal ben gecenin kralicesinin ilk fragmanına starın sitesinden baktım defalarca.Çünkü görüntüsü bile daha hoş @xemrexxx :)

Role yakışmayan bir Meryem ve çok etkileyici olamamış Murat izledim 2. fragmanda da.
Meryem fransız olmuş keşke Alman olsaymış çünkü Fransız aksanlı olamamış malesef. Duygu hissi ise sıfır.
Murat Yıldırım ise beklediğimin çok çok altında.

Müzikler ise bu kadar eksi olayın tuzu biberi olmuş. Dizi fos çıkacak artık eminim.

Çekimler çok kaliteli orası başka. Sırf o güzel görsellere bakacak kitle dışında başka kimse bakmaz.

O kadar senaryo değiştirip durdular bunumu yapmışlar kalsik şeyler...

Fragman ilkine göre daha açıklayıcı olmuş. :)

la totalcan atacan önemli olan meryemim sayesinde ne ka izlendiği fragmanın gördüğün gbi ilki 366 bin olmuş 2.si 24 saat olmadan 118 bin :A sonuçta facede en çok konuşulan ve beğenilen türk oyuncu:A

Ayyy ayy klişenin dibi oğlu gibi gördüğü adamın oğlunun oğluna babalık yapacak

Bu hikayenin gideri yok. Mecbur hikayeyi sürdürmek için mafya mufya işleri sokulacak ihale bu adama düşman başka biri ... Klişe klişe Kilişe

bu çocuk meryemle muratın çocuğu olacakmış galiba bir terslik var sanki(b) @destere @Harunnn60 @sokak sanati @sürgünüm @Jonsnow @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Aserat
CWXLBymWUAAXKoL.jpg

neyse sette fotolar selim bayraktar ve burak deniz
uğur polat
CWWRuOEWUAAm3cw.jpg
CWWpm-PWcAAsaM5.jpg