İşte Benim Stilim 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Çok zor, özellikle ortadaki sıraları biraz emin olmadan yazdım.

Ayşenur
Özden
İkizler (Nurcan için 3. yaptim yoksa en sonlarda olur Aycan için yazsam :D )
Ayşegül
Sima ( 3. sezondaki hali)
Nihal
Gülşah
Emel
Ezgi
Gülay
Çiğdem

sen? :D

Dün galada Aycan-Nurcan dan birine keşke tek yarışsaydın dedi ya o kimdi ben de yapayım :X

Ayşegül
Gülay(Tarzına bayılıyorum)
Ezgi
Ayşenur
Özden
Gülşah
İkizler
Sima
Nihal
Emel
Çiğdem

Dün galada Aycan-Nurcan dan birine keşke tek yarışsaydın dedi ya o kimdi ben de yapayım :X

Ayşegül
Gülay(Tarzına bayılıyorum)
Ezgi
Ayşenur
Özden
Gülşah
İkizler
Sima
Nihal
Emel
Çiğdem
Ayşenur zaten açık ara sezonun en iyisi, bence kazanan o olacak.
Ayşegül de kesin finalde olur, Özden de.

Ezgi ile Özden'in finale kalacağı kanısındayım
Özden kesin kalır, oradaki tarzı ile açık ara en iyilerden.
Ezgi zayıf kaliyor, eğer eleme için jüri karşısina çikarsa elerler.

Ezgi çok tarz inş finale kalır :A

Gülşah kesin finalden önceki hafta elenecek :A

Ayşegül bu sezon kendini çok geliştirdi,kazanacak :oley: Gülay da finale kalsın ya
Ayşegül finalde olur ama sms'li oylamada 1. olması zor. :D

@Ahmad dün izledin mi programı?

Dün Sima'nın giydiği şey çok güzeldi ama pek beğenilmedi. :( Baya baya açılmaya başladı kız. O giydiği şeyin altında o beyaz tüylü etek olmasaydı gün birincisi olurdu.

@Ahmad dün izledin mi programı?

Dün Sima'nın giydiği şey çok güzeldi ama pek beğenilmedi. :( Baya baya açılmaya başladı kız. O giydiği şeyin altında o beyaz tüylü etek olmasaydı gün birincisi olurdu.
4bin TL olanı mi diyorsun?

Son 2 haftadır baya iyi giyiniyor evet, hem de emek veriyor ve bişeyler yapmaya çalışıyor. Tek eksi yanı çok fazla konuşurken uzatması. :D Bu hafta da istikrarını korursa kesin final haftasinda olacaktir.

4bin TL olanı mi diyorsun?

Son 2 haftadır baya iyi giyiniyor evet, hem de emek veriyor ve bişeyler yapmaya çalışıyor. Tek eksi yanı çok fazla konuşurken uzatması. :D Bu hafta da istikrarını korursa kesin final haftasinda olacaktir.
Aynen aynen hatta Ivana ''kazak yemişsin'' dedi ya. :F

Şu tülleri baya kötü duruyordu bence de. :D
Ama jüri baya koruyor Sima'yı nedense.
Ben netden bakiyorum ve Ivana konuşurken geçiyorum o kısımları. :F
Sima bilemiyorum, finale gitse bile kazanmaz.

Bence programa en büyük emeği Ayşenur ve Ayşegül veriyor, özellikle Ayşenur. Yani hak edenlerden birisinin kazanmasını isterim. :)

Sima bilemiyorum, finale gitse bile kazanmaz.

Bence programa en büyük emeği Ayşenur ve Ayşegül veriyor, özellikle Ayşenur. Yani hak edenlerden birisinin kazanmasını isterim. :)
Yok zaten Sima kazanmaz o kesin. Ben hep diyorum Ayşenur bu sezonun 1.si olacak diye. Ayşegul ve Özden gibi yine emek verenler var amma hiç birisi Ayşenur gibi değil. Sıradan bir şey giyindigi bir gün yok, her gün birşeyler deniyor ve hep kendinden fikirler katiyor.
Jürinin de dediyi gibi artık "Ayşenur tarzı" diye bir kelime var. Bunu yapabilmişse artık 1.dir bence.
En büyük sms rakipleri geçen hafta gitdiğine göre Ayşenur'un kazanma şansı baya artdı.

Yok zaten Sima kazanmaz o kesin. Ben hep diyorum Ayşenur bu sezonun 1.si olacak diye. Ayşegul ve Özden gibi yine emek verenler var amma hiç birisi Ayşenur gibi değil. Sıradan bir şey giyindigi bir gün yok, her gün birşeyler deniyor ve hep kendinden fikirler katiyor.
Jürinin de dediyi gibi artık "Ayşenur tarzı" diye bir kelime var. Bunu yapabilmişse artık 1.dir bence.
En büyük sms rakipleri geçen hafta gitdiğine göre Ayşenur'un kazanma şansı baya artdı.

aynen sima kazanamaz bence bir tarzı yok onun ya ayşenur 1.olacak sana
katılıyorum

Ahmet Türkiye'de bir söz vardı bilir misin :F Güzel kadınlar için çuval giyse yakışır derler belki Ayşenur oradan gönderme yapmak istemiş olabilir. :F
Biliyorum. :F
Ama 5 verdiler jüriler. :D Çünki gerçekten çuvali giymiş ama hiçbir farklilik yapmamiş.
Birde 300TL :D