sen yanıyon benceBurak Deniz yakıyor
çiğdem de izler bence bir iki parlak daha bulursak@Çiğdem- in kide oradaymış.
sen yanıyon benceBurak Deniz yakıyor
çiğdem de izler bence bir iki parlak daha bulursak@Çiğdem- in kide oradaymış.
O yakarsa bende yanarım tabi.sen yanıyon bence
çiğdem de izler bence bir iki parlak daha bulursak
meryemimin mimikleri haber konusu bile oldu her yer gif dolu google a yazGif hazır mı bekliyordun?
Sana takılıyorum arada ama inan ben de kendisini özledim. Hatta Tuba'dan beri en çok sevdiğim kadın oyuncu diyebilirim. Bunların yanına Cansu Dere ve Bergüzar'ı da yazabilirim.meryemimin mimikleri haber konusu bile oldu her yer gif dolu google a yaz
Sana takılıyorum arada ama inan ben de kendisini özledim. Hatta Tuba'dan beri en çok sevdiğim kadın oyuncu diyebilirim. Bunların yanına Cansu Dere ve Bergüzar'ı da yazabilirim.
gecenin kraliçesi beklerken gçö zamanı fragmanı çıktı @denizz19 bayılacak bu diziyeBende geçenlerde diyordum 2.tanıtım ne zaman gelir diye.
Kiralık Aşk izlerken haliyle ben de gördüm. İçimden Emre benden önce açmasın diye bildiğim bütün duaları okudum.gecenin kraliçesi beklerken gçö zamanı fragmanı çıktı @denizz19 bayılacak bu diziye
düzen alın 2 dk ye reklam geliyor @Harunnn60 @cookiesKiralık Aşk izlerken haliyle ben de gördüm. İçimden Emre benden önce açmasın diye bildiğim bütün duaları okudum.
Öhe türkiyenin en seksi kadınının dizisinin fragmanı çıktı
Fragman bomba.Pis murat istanbuldan göndermeye falan çalışıyor meryemi
Bütün diziler bahane bu dizi şahane 😱 ama ygsye baya az kalmış oluyor.İzleyemiycem
zaten tüm olay türkçe konuşamaması üzerine nanik sanaAllah aşkına Sarah'a bir Türkçe hocası tutamamışlar mı kadın hayla konuşamıyor, konuşamıyor, konuşamıyor
Birazdan nete düşeryaa tüh ben izleyemedim ya
Birazdan nete düşer
Meryem baya güzeldi