Sihirli Annem Halkın Yolunda 3.Bölüm

İsrailli ve süleyman mabadeniyok eden(suan mescidi aksanını altını delen İsrail bu mabedi bulmaya çalışıyor) Nebukadnezara gönderme güzel olmuş @destere şimdi buradaki siyasi göndermelere cozmemi ister baştan yazayım

Bu arada cemaat erdogani nubuladnazarin oğlu baltazara benzetmiş erdoganin sonunu onun gibi olacağını söylemiştir
Baltazar süleyman annesinden kalan eşyalarla şarap içince duvarda
"Mene, tekel, ufarsin" (gerisini googla sorun) yazısı belirlir... işte bununla cemaat erdogani tehtit etti
gönderme yapmayıp direk yazsa @pompy bizi de büyük zahmetten kurtaracak :)

Ecenin sevgilisi Cemin eski sevgilisi Eceyi orange day etkinliğinde görüp bezbol sopasıyla saldırı ve bir portakal hediye yollanır Portakal şeklinde bir bombadır

burdaki orange day etkinliği nasıl bişey oluyor ? domates festivali gibi bişey sanırım

gönderme yapmayıp direk yazsa @pompy bizi de büyük zahmetten kurtaracak :)

Ecenin sevgilisi Cemin eski sevgilisi Eceyi orange day etkinliğinde görüp bezbol sopasıyla saldırı ve bir portakal hediye yollanır Portakal şeklinde bir bombadır

burdaki orange day etkinliği nasıl bişey oluyor ? domates festivali gibi bişey sanırım
orange day kadına şiddete karşı hayır etkinliği poyrazada minik bir gönderme yaptım

fenerbahçeyle beşiktaşın başına gelene nediyorsun stada kasımpaşadan kadıköye ses bombası düşüyor havadan beşiktaşında maçını aslan basıyor ve beşiktaşlılara aslan eti yedirtiyorlar
Kadın adamdan anlıyor :F @Çiğdem- sence boy post nasıl atta.:F
Uff neyse çok fanteziye kaçıyor ben sustum.:F
üst erkek adam , alt dişi atsada işe yarar çok yönlü bişey olur :))

orange day kadına şiddete karşı hayır etkinliği poyrazada minik bir gönderme yaptım
gönderme yaptığın dizileri izlemediğim için olaya fransız kaldım :)

@pompy Pelin buymuş. :D Kreş öğretmeni gibi bir tipi var neden gıcık kaptı reis acaba. :A @sokak sanati @destere

dc4f57a9-8583-4eae-9203-16c3ad9dd05f.jpg

Aynen pek bir sevimsiz.:F Kadınlar yönetici olmasın bence. Batırıyor işi.:A
Aslında tatlı bir kadın zaten o yüzden öğretmen gibi dedim fakat bir kanalın genel müdürü olarak düşenemiyorum. :A Sokakta görsen sen Kanal D'nin genel müdürü der miydin? :F

kadın çok kilolu pompy ise çok zayıf cılız bir bünyeye sahip :) kadının yanlışlıkla kendi üstünde oturduğunu hayal edip çıldırıyordur :)

@xemrexxx pompy senin için at bulmuş çabuk gel :))
Sen kilolu seviyordun sanırsam. :)))

Iyyy yoksa sende şu sokakta cool cool burnu kaf dağında gibi yürüyen itici insanlardan mısın? :A

Ben herkesi incelerim sokakta her tipi izlerim insanlar ne yapıyor nasıl davranıyor ben de hep merak konusu olmuştur. :A

Evet kendimi beğenmiş biriyim.:A Uff yok öyle bir şey Bende etrafı incelerim ama kavga falan çıktığında yoksa sıkıcı sıkıcı etrafa oturan öpüşen yemek yiyenlere bakmam.:F

Fenerbahçe celtic maçındaki kaçırılan hakem yerine canlı bombalı hakem acaba ekibin perilerinki

4.Bölüm fragmanı
Fenerbahçe- celtic maçında işid tarafından kaçırılan hakemin yeriine hakem ve ekibi kılığında canlı bombalar girdi aynı anda Ecenin yeni sevgillisi hahaha bizim düşürmemiz uçağı beşiktaşı elettirdi bir daha bize karşı çıkamazlar Ceren komiser Rusya fedarasyonu olay Beşiktaş çarşıda olay çıkar polisler müdahale edicekten bombalar patlar bir sürü ölen ölur kalecisinin yediği gol ve diegonun kırmızı kart gördüğü an celticli oyuncular victor pereriayı kurtarır ama top o sırada 1-1 biten maç İşid Otobüse bomba koymuş ve patlatır
Çiğ köfteci ve grand hotel gezi istanbul cafeyi aynı anda patlatırlar
İşid kumpas kurmuş eğilin silahlı saldırı spor şube silahlı saldırıya uğrar onlarda çevik kuvvet hazırlıksız yakalanır Sadıkla yavuz ordan geçiyordur hemen alırlar fenerbahçe ve celtic oyuncularını betüşte ordadır aklımda fikir alo ceren komiser işid peşimizde Eda ve arkadaşları iş başına düşer ceren komiser ve ekibi işidi etkisiz hale getirir Eda sayesinda ama diğer hücre lideri hala dışarda ve bu bağlantı suriyeden geliyor bu iş hepsini unuttururlar sadece maç olayını hatırlarlar victor pereriada unutur Aziz yıldırımıda unuttururlar işidin asıl hedefi Aziz yıldırım ve ekibi
Ankara Geçmiş olsun beşiktaş protestocuları desteklerseniz böyle elenirsiniz Heyecan dolu bölümleriyle Sihirli annem Halkın yolunda Salı günü fav10 nette @Çiğdem- @Yiğitt @Harunnn60 @sokak sanati @EFE UYSAL @GunesinOglu

4.Bölüm fragmanı
Fenerbahçe- celtic maçında işid tarafından kaçırılan hakemin yeriine hakem ve ekibi kılığında canlı bombalar girdi aynı anda Ecenin yeni sevgillisi hahaha bizim düşürmemiz uçağı beşiktaşı elettirdi bir daha bize karşı çıkamazlar Ceren komiser Rusya fedarasyonu olay Beşiktaş çarşıda olay çıkar polisler müdahale edicekten bombalar patlar bir sürü ölen ölur kalecisinin yediği gol ve diegonun kırmızı kart gördüğü an celticli oyuncular victor pereriayı kurtarır ama top o sırada 1-1 biten maç İşid Otobüse bomba koymuş ve patlatır
Çiğ köfteci ve grand hotel gezi istanbul cafeyi aynı anda patlatırlar
İşid kumpas kurmuş eğilin silahlı saldırı spor şube silahlı saldırıya uğrar onlarda çevik kuvvet hazırlıksız yakalanır Sadıkla yavuz ordan geçiyordur hemen alırlar fenerbahçe ve celtic oyuncularını betüşte ordadır aklımda fikir alo ceren komiser işid peşimizde Eda ve arkadaşları iş başına düşer ceren komiser ve ekibi işidi etkisiz hale getirir Eda sayesinda ama diğer hücre lideri hala dışarda ve bu bağlantı suriyeden geliyor bu iş hepsini unuttururlar sadece maç olayını hatırlarlar victor pereriada unutur Aziz yıldırımıda unuttururlar işidin asıl hedefi Aziz yıldırım ve ekibi
Ankara Geçmiş olsun beşiktaş protestocuları desteklerseniz böyle elenirsiniz Heyecan dolu bölümleriyle Sihirli annem Halkın yolunda Salı günü fav10 nette @Çiğdem- @Yiğitt @Harunnn60 @sokak sanati @EFE UYSAL @GunesinOglu
bence salı günü yayınlama cnm çarşamba günü yayınla @destere çarşamba gelicekmiş kaçırmasın :F:F:F