Zengin Kalkışı: 3-1

Tolga'yı bugün tanımıyoruz. 30 senedir Trabzon'da yaşıyorum. 10 sene önce de kötü kaleci olduğunu söylüyordum. Kalecilik yaptığı falan yok Şehitler üzerinden milliyetçilik hamasetleri yaparak millete şirin gözükmeye çalışıyor tüm yaptığı bu. Bir de Polis ailesine ev bağışlamıştı galiba. Peki bunların kalecilikle ne alakası var? Tolga çok iyi bir insansa Fikret Orman 2 kızından birisini kendisine verebilir. Hayır yani 2 yıldır takımı niye yaktırıyor.

Sosa ve Mario Gomez'in iyi oyunlarına yazık oldu. Bu yorgunlukla Galatasaray'a da yeniliriz haydi geçmiş olsun. Sezon sonu yine ligi 3. tamamlarız.

Tolga'yı bugün tanımıyoruz. 30 senedir Trabzon'da yaşıyorum. 10 sene önce de kötü kaleci olduğunu söylüyordum. Kalecilik yaptığı falan yok Şehitler üzerinden milliyetçilik hamasetleri yaparak millete şirin gözükmeye çalışıyor tüm yaptığı bu. Bir de Polis ailesine ev bağışlamıştı galiba. Peki bunların kalecilikle ne alakası var? Tolga çok iyi bir insansa Fikret Orman 2 kızından birisini kendisine verebilir. Hayır yani 2 yıldır takımı niye yaktırıyor.

Sosa ve Mario Gomez'in iyi oyunlarına yazık oldu. Bu yorgunlukla Galatasaray'a da yeniliriz haydi geçmiş olsun. Sezon sonu yine ligi 3. tamamlarız.
Herseyin sorumlusu Tolga.....

Biz Brugge'de ve daha öncesinde bu adam kaleci falan değil dediğimizde ''Tolga Zengin adamdır'' diyen kim varsa şu an Tolga'ya sövüyor.

Sezon başında sen kaleci aldırmazsan olacağı bu en önemliside Şenol hocanın kendisinin kaleci olması :DBu maç keşke Şenol hoca kaleye geçsedi :D

tolga sevdiğimiz bi abimiz laf yok :D
Musleranın kıymetini bir kez daha anlıyorsun:D Allah başımızdan eksik etmesin:D

Sezon başında sen kaleci aldırmazsan olacağı bu en önemliside Şenol hocanın kendisinin kaleci olması :DBu maç keşke Şenol hoca kaleye geçsedi :D

Musleranın kıymetini bir kez daha anlıyorsun:D Allah başımızdan eksik etmesin:D
muslera iyi kaleci ama fazla da abartmamak lazım

Oldu ama en çok Musleranın oldu demek istedim hacı.
ben sneijder yasin muslera yı eşit görüyorum aga
yasin son 7 hafta coşmuştu kaç puanı tek başına aldı adam
sneijder desen kritik maçlarda ortaya çıkıp iş bitirdi
muslera desen müthiş kurtarışlarla birçok maçı kurtardı
bu 3 lü bize şampiyonluğu getirdi. bir de aga bazılar taffarelden daha iyi kaleci falan diyorlar onlara sadece gülüyorum

ben sneijder yasin muslera yı eşit görüyorum aga
yasin son 7 hafta coşmuştu kaç puanı tek başına aldı adam
sneijder desen kritik maçlarda ortaya çıkıp iş bitirdi
muslera desen müthiş kurtarışlarla birçok maçı kurtardı
bu 3 lü bize şampiyonluğu getirdi. bir de aga bazılar taffarelden daha iyi kaleci falan diyorlar onlara sadece gülüyorum
Taffarel gelmiş geçmiş en iyi kalecimiz kim diyorsa futboldan anlamıyordur yada yaşları küçüktür :D.Benim için 1.sıra Muslera 2.sıra Sneıjder 3.sıra Yasin dir :D Hakan Baltayıda unutmamak lazım:)

Taffarel gelmiş geçmiş en iyi kalecimiz kim diyorsa futboldan anlamıyordur yada yaşları küçüktür :D.Benim için 1.sıra Muslera 2.sıra Sneıjder 3.sıra Yasin dir :D Hakan Baltayıda unutmamak lazım:)
sıralama kişiden kişiye değişir tabi aga ben ayıramam üçününde aldığı maçlar var
bu 3 lü diğerlerinden önde gelir
henry nin uefa finalinde kafasını çıkardığı pozisyonu hiç unutmam
bir de son penaltıda ki haydi tafi haydi tafi :D

sıralama kişiden kişiye değişir tabi aga ben ayıramam üçününde aldığı maçlar var
bu 3 lü diğerlerinden önde gelir
henry nin uefa finalinde kafasını çıkardığı pozisyonu hiç unutmam
bir de son penaltıda ki haydi tafi haydi tafi :D
O an hiç unutulur mu ? :D unutursak kalbimiz kurusun:D

Şu yönden hayırlı oldu UEFA'dan elenmemiz.. @ABAY_06 @EFE UYSAL

1- Devre arası kaleci transferi zaten yapılacaktı. Tolga'nın bu akşamki kötü oyunundan sonra mutlaka yapılacaktır.

2- Eğer bu haftayı yenilmeden geçersek (Beraberliğe razıyım, takım çok yorgun) devre arasında stoper transferiyle birlikte eksikliklerimizi giderirsek, lig de son haftaları görürüz bence.

3- Şampiyonlar Ligi'nden bu sene geçmiş yıllara oranla çok ciddi rakipler kaldı UEFA'ya. Yani Fenerbahçe ve Galatasaray ligin ikinci yarısında içerde ve dışarda çok ciddi maçlar yapacak, bu da bizim işimize fazlasıyla yarayacak. Bu işin sakatlıkları yorgunlukları oluyor unutmamak gerek.

Buna bir nevi züğürt tesellisi de denilebilir. :)

Hakemlere tüp takılmıyor avrupada işte)))

Putin yaktın bediktasi o uçak dusmeyecekti)))

Senol güneşin takımların defans sorunu olur ister on tane defans oyuncusu alsınlar. Her takımı bol gol yiyor. avrupada maça çıkıyor tek atiba ön libero şaka gibi. Doğal olarak teofilo girdi bu açığı doldurdu.