Bully 45.000'ler Kulübünde!

@Bully aynen ms sayesinde yine giriyorum biraz :D hediyen icin güzel bir kare yakalamaya calısıyorum birazdan koyarim :D

1-3.jpg

Hakanın turabiyi gömüsü :D
Screenshot_2015-12-10-22-14-50.png

Ve akının turabiyi gömüsü :D
Senin icin güzel bir hediyedir bence @Bully tekrar tebrikler :D

çok tebrikler @Bully enin üşüncelerinin tam aksine ben hep senin birkaç kişi ile birlikte bu forumda kesinlikle yönetici akdrosunda kalıp forumda sürekli klması gerektiğini düşündüğüm birkaç kişiden birisin ve co-adminliğede yakıştırdığım😉😉😉

sana bundan daha güzel hediye veremem bence :A:A:A
A6PQ3z.jpg

@Bully aynen aga izle turabinin yenildikten sonra ki bahaneleri komediydi zaten cok eglenirsin :F

Tebrikler Kaan'ım nice güzel mesajlara.

Güzel bir hediye verdim sana geçen hafta Yalın'a en yüksek puanı vererek demi. :A

çok tebrikler @Bully enin üşüncelerinin tam aksine ben hep senin birkaç kişi ile birlikte bu forumda kesinlikle yönetici akdrosunda kalıp forumda sürekli klması gerektiğini düşündüğüm birkaç kişiden birisin ve co-adminliğede yakıştırdığım😉😉😉

sana bundan daha güzel hediye veremem bence :A:A:A
A6PQ3z.jpg
Teşekkürler Çiğdemcim güzel düşüncelerin için bakalım kader kısmet bu işler. :A

Hediyemi de çok beğendim. :D Musti'yi katmasan olmazdı dimi. :F

Teşekkür ederim Aykut inşallah. :)

@Bully forumun esmer yakışıklısı tebrik ederim nice mesajlara😉
Ayy ben kaymak gibi çocuğum esmer @ozgur2113'tür. :A

Teşekkür ederim. :D

Tebrikler Kaan'ım nice güzel mesajlara.

Güzel bir hediye verdim sana geçen hafta Yalın'a en yüksek puanı vererek demi. :A
Eyvallah Akın'ım. :D

Evet geçen haftaki tam puanını çok beğendim tabii ama o cümlenin sonundaki sinsi gülüş pek hoşuma gitmedi bu hafta kötü puan mı geliyor acaba. :T: