Bully 45.000'ler Kulübünde!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Forumun canı kanı olmazsa olmazı süper moderatörü, kardeşim dediğim yegane insan Bully Kaan, 45 binler kulübüne girdi siz yerinizde sayın kardeşim aldı başını yürüyor.

Tebrikler dost :D

Hediye vermedim ama dua edeyim inşallah finale kalırsın :A

tebrikler melun bu da hediyen :A
muhtesem-yuzyil-650.jpg

@denizz19 canımın içi kardeşim konuyu açtığın için teşekkür ederim ne güzel sözler sarf etmişsin öyle yerim seni. :A

Ayy senin duana kaldıysak. :A Şaka şaka inşallah duan tutar da finali görürüz. :F

tebrikler melun bu da hediyen :A
muhtesem-yuzyil-650.jpg
Senin vereceğin hediyeden nolur zaten totoş. ss Elem kedere geldim yine zaten katil Sülo'nun mezarını bulmuşlar gideyim de bir beddua edeyim en iyisi. ss

Son düzenleme:
Tebrik ederim dostum. :Z @Bully

Bunlar da hediyelerin. :bhr:
5aeaec30f3c76b54d89220988b499d78.jpg
70bb1e602d842d7fb490d7d47b62c989.jpg
Teşekkür ederim dostum. :Z

Hediyelerime bayıldım. :bhr: Beren'in bu resmi benim arşivimde yoktu nutkum tutuldu resmen. 😱

Beren'le de Yalın yakışırlarmış aslında. :F Zaten haberler çıkmıştı Kenan Beren'i Yalın'ın elinden aldı da sonra araları bozuldu diye. :D

Teşekkür ederim dostum. :Z

Hediyelerime bayıldım. :bhr: Beren'in bu resmi benim arşivimde yoktu nutkum tutuldu resmen. 😱

Beren'le de Yalın yakışırlarmış aslında. :F Zaten haberler çıkmıştı Kenan Beren'i Yalın'ın elinden aldı da sonra araları bozuldu diye. :D
İntikam'ın 2.sezon tanıtım çekimlerinden. :D Ben de çok beğendim. :bhr: Kösem Sultan fotoğrafları çıksın da gözümüz gönlümüz açılsın. :Z

Bak sen şu Yalın'a. :A Ay neler neler yapmış. :F

İntikam'ın 2.sezon tanıtım çekimlerinden. :D Ben de çok beğendim. :bhr: Kösem Sultan fotoğrafları çıksın da gözümüz gönlümüz açılsın. :Z

Bak sen şu Yalın'a. :A Ay neler neler yapmış. :F
Aynen ya bugün yarın çıkar artık net fotolar heyecanla bekliyoruz. :bhr: :Z

Olmasa da Olur şarkısını da Beren'e yazmış diyorlar. :F @sokak sanati

Son düzenleme:
Ay bu konuyu görünce simdi aklima geldi bir aralar bizim mesaj sayimiz ayniydi 5 bin civarlarindaydik ikimizde benim biraz daha fazlaydi beni gecemez falan diyordum simdi sen olmussu 45 bin ben hala 7 bindeyim :F neyse nice mesajlara diyim ve tebrik edeyim seni simdi bende sana güzel bir hediye bulup geliyorum bekle :D @Bully

Tebrikler değerli super mod'um. :D Nice güzel mesajlara. :X

Ben de Medcezir'li bi hediye vereyim. :D

medcezir-sezon-finali-fragmani-izle-77-bolum-medcezir-sezon-finali-izle-mira-oluyor-mu.jpg

Ay bu konuyu görünce simdi aklima geldi bir aralar bizim mesaj sayimiz ayniydi 5 bin civarlarindaydik ikimizde benim biraz daha fazlaydi beni gecemez falan diyordum simdi sen olmussu 45 bin ben hala 7 bindeyim :F neyse nice mesajlara diyim ve tebrik edeyim seni simdi bende sana güzel bir hediye bulup geliyorum bekle :D @Bully
Eyvallah aga. :D Nerden nereye dimi keşke sen de benim kadar aktif olabilseydin. :A Ama bu sefer kışın ortadan kaybolmadın musicsurvivor saolsun. :F

Bekliyorum hediyemi. :D