İşte Benim Stilim'de Şok Ayrılık!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
İşte Benim Stilim'de Şok Ayrılık!

3-adamda-nur-yerlitas-ile-kahkaha-tufani_1529485_720_400-150x150.jpg

tv8’in sevilen programı İşte Benim Stilim'de şok bir ayrılık yaşandı!

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği; jüri üyeliğinde ise Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in yer aldığı programdan, yapımcısıyla ciddi sorunlar yaşayan ve yeni sezon çekimleri konusunda ücret olarak anlaşamayan Nur Yerlitaş ayrıldı.

Nur Yerlitaş’tan doğacak boşluğu doldurmak için Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya ile jüriye dahil olmaları için el sıkışıldı.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bu sürpriz oldu işte.:X Ama bence saçma sapan konuşuyordu. Bir müddet sonr modası geçti. Hakan Akkaya baya AB bir isim. Kemal'in yerini rahat doldurur hatta Nur'un yerinide çok rahat doldurur bence.:X

Programın sevilmesinde Nur Yerlitaş'ın etkisi büyük oldu, onsuz bu programı düşünmek çok zor. Bu ayrılık ile program ciddi etkilenir.
Zaten All Star bir nevi final sezonu gibi oldu, şu an günlük ortalama 2 reyting de eski sezon yarışmacilarin etkisi.

Ünlülerin olduğu sezon yeni jürilerle ne yapacak bakalim.

Programın sevilmesinde Nur Yerlitaş'ın etkisi büyük oldu, onsuz bu programı düşünmek çok zor. Bu ayrılık ile program ciddi etkilenir.
Zaten All Star bir nevi final sezonu gibi oldu, şu an günlük ortalama 2 reyting de eski sezon yarışmacilarin etkisi.

Ünlülerin olduğu sezon yeni jürilerle ne yapacak bakalim.

öylede canım bu sezon çok iyi değildi nur hanım taraf tutmaya başladı
yarışmacılarla çok tartıştı ya😉

Ay yok artık olacak şey mi bu? :(

Ben daha da bakmam herhalde programa, cok kötü olmuş gerçekten.

Bu programi devam etmek icin bu israrlar niye ? reyting yerlerde artik. Her yaptigi seylerde acun bundada unluleri kullanip biraz yukselmesini istiyor ama bukez baltayi tasa vurur.

İşte Benim Stilim ve Nur Yerlitaş'ı pek sevdiğim söylenemez, ama programın konuşulması açısından elde tutulması gerekirdi. Gerçi hala nasıl devam ettiğini anlamıyorum ya, neyse.