Poyraz Karayel 35. Bölüm Yorumları

bahri baba napacak bakalım poyraza.ss

cenazede begüm sinir krizi geçirsin @Aserat kahrolsun:A

35. bölümü iki bomba ile bitiriyoruz.
  1. Sadrettin, İpek'i dudağından öptü; yani Songül'ün planı işe yaradı.
  2. Bahri ve Adil Topal'ı aynı masada gören Poyraz ve Ayşegül şok oldu.
Son olarak kesinlikle harika bir bölüm izlediğimizi de söylemem lazım, umarım sonraki bölümler de bu kalitede devam eder. Gelecek hafta görüşmek üzere, herkese iyi geceler. :)

bahri baba oyun oynayacak poyrazı deneyecek yada adil topalı orada öldürecek ufak bir ihtimal oda :D

ama bölüm mükemmeldi ya 1 an bile sıkılmadım

Dediğim gibi başıyla da ortasıyla da sonuyla da tam bir ilk sezon havasında bölüm olmuş. İkinci sezon bölümlerini düşünürsek de en iyilerdendi diyebilirim.

Sadreddin'in ameliyat sahnesi hariç tüm sahneleri güzel buldum. Ameliyat sahnesi biraz saçma geldi.

Sefer ile Sema olayı ise iyice klişeye bağlandı. Yetimhanede Sema'nın Dafne ile Sefer'i göreceği, üstüne de Dafne'ye trip atacağı epey belliydi. Öte yandan son sahnelerden birinde Sefer eve geldiğinde Sema "Hoşgeldin" deyince Sefer-Zülfikar-Taşkafa üçlüsünün ortaokul kızları gibi trip atması da saçma geldi. Bu arada kuzunun sırrı sezonun sırrı olacak bence. :D

Begüm'ün sadece bir sahnede gözükme sebebi bu bölümde Begüm'ün sığdırılacak bir hikayesinin olmayışı olabilir. Ama ben aradım açıkçası. Aslında geldiğinden beri ben Begüm ile Sadreddin'i yakıştırmaktaydım ama o iş olacak gibi değil, öte yandan Mete ile olması taraftarı da değilim ama karaktere işlev kazandırmak için bir şeyler yapılabilir.

Poyraz'ın hastanedeki "Sevgili deli kardeşlerim" diye başlayan tiradının olduğu sahne ise Poyraz Karayel tarihinin en iyi sahnelerinden biriydi.

Ayşegül-Sema-Despina-Songül dörtlüsünün felekten bir gece çaldığı sahneler eğlenceliydi, Despina o halde bile zarifliği elden bırakmadı yani.

Songül-Sadreddin arasındaki diyaloglar beni çok güldürüyor ama Songül ile Sadreddin ayrı ayrı sempatik değiller, bu bölümde de değişmedi. Üstelik Songül evdeyken Sadreddin gelip İpek'le öpüştü, o konuda ne olacak merak ediyorum.

Sefer ile Bahri flashbacki dizinin önemli sahnelerindendi. Arada böyle karakterlerle alakalı flashbackler yapılması güzel oluyor. Daha önceden de dediğim gibi, Begüm-Poyraz evliliği konusunda da böyle bir flashback bekliyorum.

Sinan'ın okul sahnesi beklediğimden kısa sürdü, dövdüğü çocuğun anası da ne meymenetsizdi öyle, Ayşegül az bile konuştu. Ayrıca Ayşegül'ün hastasını bayılttığı sahne de komikti. Sema meyhanedeki adamlara merhametli davrandı, valla ben bir an tıpkı 31. bölümdeki gibi sıraya dizip tokatlayacak sandım.

Uzatmayayım, bölüm çok bomba bir yerde bitti. 36. bölüm bu bölümün aksine üzücü, aksiyonlu, heyecanlı geçecek sanırım ama dediğim gibi Poyraz Karayel'de ne olacağı hiç kestirilemiyor.

güzel bir son oldu :D
CV0GD97VEAA-K4e.jpg

Televizyonu kapatmıştım ben de tüh. :( Neyse internete düşer herhalde birazdan.
Ben de direkt kapatırdım da bu sefer açık duracağı tuttu. :D Pc bozulduğu için laptopla takılıyorum televizyon karşısında. Dram dozu artacak gibi gelecek bölümde doğal olarak. Dizideki en büyük sır ortaya çıktı. Hikaye nasıl ilerleyecek bakalım bundan sonra.

Ben de direkt kapatırdım da bu sefer açık duracağı tuttu. :D Pc bozulduğu için laptopla takılıyorum televizyon karşısında. Dram dozu artacak gibi gelecek bölümde doğal olarak. Dizideki en büyük sır ortaya çıktı. Hikaye nasıl ilerleyecek bakalım bundan sonra.

İzledim şimdi. :) Belliydi ama böyle bir bölümden sonra dram yüklü bir bölüm geleceği.