ŞasırdınmıGördüm de yazacak bir şey bulamadım pompy.
Evet geçti eve geçince dinlicem
Oha ciddi misin yaa.
ciddiyim tabi hemde hiç olmadığım kadar süper şarkı bayılırım zaten
Geçen haftada beğendim dedin 1 verdin.
rica ederim şarkıyı biliyorum dinlemişliğim varda rihanna nın söylediğini
bilmiyordum ben
Şarkı dediğim gibi çok tanıdık gelecektir herkese.
destere yok 1 hafta gitti 3 ponitinYARI FİNAL
RİHANNA
Yarı Finale yine bomba gibi geliyoruz. @pompy senin patlatamadığın bombayı ben patlatıcam bak gör. Şarkım şuan pis Taylor Swift ile çıkan Calvin Harris imzalı We Found Love.
Bu şarkı ile ilk sezon ilk 1.liğimi almıştım. O sebeple çok özel bir şarkı yarışma açısından.
Şarkı Talk That Talk albümünün çıkış parçası olmuştur. Loud albümünün turnesi daha bitmeden çıkartılmış ve listeleri alt üst etmiş Electronik, Dans Pop tarzında bir şarkıdır We Found Love.
Rihanna bu şarkı ile 14. kez 1.lik elde etmiş 25 yaş altı en başarılı kadın sanatçı ilan edilmiştir ve Grammy, MTV, AMA gibi bir çok kişinin elini dahi uzatamadığı ödülleri tek tek değil çift çift alarak muhteşem bir başarıya imza atmıştır.
İşte efsane şarkı, efsane ritim, efsane klipli We Found Love;
Şarkıya tam puan verenlerede baktım ve @Ahmad @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @hayret bi şey @potterhead- @Harunnn60 @ABAY_06 @Reytinger @GunesinOglu @mrt-06 tam vererek beni onure etmişler.
@OzaN @ozgur2113 @Tzira 😱 @Aserat @HachiKo @Yiğitt ise mutlu olacağım 6 üzerindenden 4 ve 5 puan layık görmüşler.
Bu haftada beni mutlu etmeleri dileği ile. @DarkLeqenD sana yürümüyorum. Zaten kaçarın yok bu hafta. @cookies sen benden daha çok RiRi seviyorsun zaten. Senide 4 gözle bekliyoruz.
@Castei @cevaa @legolas9900 @GreatOttoman @eskici @EnveR @BesaleT @pompy @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @xdragxx @Jonsnow @Almila @primavera @destere @*YıldırıM* @Tolstoyevski @Danger UA! sizlerin sevebileceğini düşündüğüm nefis bir parça. Zaten çoğunuza fikrinizi sormuştum.
@Felon @Bully @apoyta @batuhankaralar sizi kestiremiyorum. Sevme ihtimalinize güveniyorum ama.
@vadikızı sende bir dinleyin. Umarım daha çok seversin.
@denizz19
DipNot; Son olrak Rihanna bu bakış ile baya meşhur olmuştur. Nurella halt yemiş o derecek.
DipNot2; Bu klipte tüm Bihter & Bahlül sever kardeşlerimize gelsin. @Maskeli Fedai @Bully @Billy Kane @ozgur2113 @EFE UYSAL @cookies @sürgünüm @mrt-06 @Yiğitt
DipNot3; Buda Ezel severlere gelsin; @ABAY_06 @sürgünüm @Çiğdem- @Castei @Maskeli Fedai @apoyta @xemrexxx
@mrt-06 @Çiğdem- @cookies @xemrexxx buda size gelsin. Şarkıyı Rihanna söylemiyor ama naparsın.
ve @Amoureux senin için belkide son Lyrish'im;
yellow diamonds in the light
and we're standing side by side
as your shadow crosses mine
what it takes to come alive
it's the way i’m feeling i just can't deny
but i've gotta let it go
we found love in a hopeless place
shine a light through an open door
love and life i will divide
turn away cause i need you more
feel the heartbeat in my mind
it's the way i'm feeling i just can't deny
but i’ve gotta let it go
we found love in a hopeless place.
destere yok 1 hafta gitti 3 ponitin
pis ttotoşluğunu yapmış yine.ssOy kullandı gitmeden. nanik sana.
sen yine 1.olursun bence aradan sıyrılırsın diğerleri kapışır ve hangisi çıkar gerçekten soru işaretiRakipler çok güçlü. Ben diken üstünde oturuyorum şuan.