MusicSurvivor All Star | Yarı Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

dün bakmıştım adanalıdaki şarkılar dediğinde ? iki şarkı çıkmıştı zaten ortaya biri bu biride sen dönmeden uyumam bu gece :) benim için sürpriz olmadı ne yazıkki :)

dün bakmıştım adanalıdaki şarkılar dediğinde ? iki şarkı çıkmıştı zaten ortaya biri bu biride sen dönmeden uyumam bu gece :) benim için sürpriz olmadı ne yazıkki :)
Neyse zaten 2 bayan sanatçı varken senden 1'den fazlasını beklemek hayal olurdu. :) Şarkıma güveniyorum finali hak ediyoruz, olmazsa da sağlık olsun napalım. :)

Yeni hafta hayırlı olsun..artık en zorlu haftalardayız..herkese başarılar dilerim..@GunesinOglu önceki haftada iptal edilen uygulama bence bu hafta olsun..25 puanlı sistemi bu hafta uygulayalım..sebebini ise şöyle açıklayayım: son 3 yarışmacı bulunuyor tümüde iddalı yarışmacılar.bu yüzden bunlardan biri 1 puan almamalıdır..1 puan ile oylayınca şarkı iyi değilmiş gibi görülüyor oysaki öyle değil..yani bence bu hafta ya 25 li puan sistemi olsun yada en düşük puan 1 yerine 2 den başlasın sonuçta aynı hesap farkeden bir durumda olmaz buradaki amaç 1 puan oylama yapmamak.umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir

Son düzenleme: