sevmediğin lukunkularda o poponun ürünü yani gülüsünü seven dikenine katlanır artık )Zenci poposu meşhurdur.
Erkek zencileri hiç sevmem.
sevmediğin lukunkularda o poponun ürünü yani gülüsünü seven dikenine katlanır artık )Zenci poposu meşhurdur.
Erkek zencileri hiç sevmem.
Bugünmüymüş doğum günü@Ahmad çok sever ablayı. @Titanium
@yigit_00 gel iki beddua oku kadına. Kıskançlıktan çatlican yoksa.
@GunesinOglu @xemrexxx @Bully @hayret bi şey @mrt-06
@Almila @primavera @Çiğdem- @vadikızı sizde patlamak için gelin. Kadın hem göze hem kulağa hitap ediyor.
Espri çok soğuk. Yüzümde ki kaslar tepki bile vermedi.
aynen abi bende öyle sandım bu ismi geçen insanı Türkiye'nin %99 u tanımaz zaten
konuyu açan arkadaş sana laf çakmaya çalışmış hadsizlik etmiş her zaman ki gibi ne büyüğe saygı var ne espri yapacak kapasite ne anlar abi
valla böyle açık saçık müstehcen kelimeler kullanıyorlar benimde moralim bozuluyor sabahtan beri sadece kadının ses tonundaki kıvrımlardan bahsettim öyle bağıra çağıra popo döş basen demedik @sokak sanati teesüf ederiz kendini topla biraz, popo, got falan neyin nesi çok ayıp valla ?aaa terbiyesizzz @destere biraz terbiye versin sana
forumun yarısı değil hepsi bilse kaç yazar gereksiz ne varsa ordasın zatenSenin Türkiyen benim bahsettiğim türkiye değil. %99 falan hikaye yine salladın. Forumun yarısı biliyor kadını. Rap dinleyen çoğu kişide bilir. Yabancı müzik seven zaten bilir. Senin istatistik dersin baya eksilerde gibi gibi.
Ayrıca China abiye saygısızlık yapmadım gerçekten soğuk bir espri olarak algılamıştım. Hakaret falan yok ortada. Sen yine suyu bulandırmak için buraa damlamışsın.
Bugünmüymüş doğum günü
Cidden sesinin tarziyla en sevdiğim top 3'e girecek bir isim. Ses tarzı beni çok etkiliyor, telefonumda ayni anda en çok parçası olan şarkici rekorunu da kırmistir Nicki'den sonra bu tarzı baya beğeniyorum yani hiphop.
Happy birthday
güzel olan şeyleri bende severim bir viola baskülü hariç tabi )Ben zencileri sevmezdim ama meğersem zenci erkekleri sevmiyormuşum. @mrt-06 bunuda tesbit ettim kendimde Viola Davis, Htgawm'da ki Michella olsun Nicki Minaj olsun seviyorum yani.
Ayrıca Rihanna Melez zenci değil.
forumun yarısı değil hepsi bilse kaç yazar gereksiz ne varsa ordasın zaten
ben sözel okudum istatistik dersi görmedim ama istatistiki şeylere çok meraklıyım ve ülkemi çok iyi tanırım rahat ol sen
adam espri yapmamış bende öyle sandım hayatımızda ilk kez böyle bi isim görüyoruz çünkü china abiye bile terbiyesizlik yapıyorsun saygı diye bişey görmemişsin
güzel olan şeyleri bende severim bir viola baskülü hariç tabi )
valla böyle açık saçık müstehcen kelimeler kullanıyorlar benimde moralim bozuluyor sabahtan beri sadece kadının ses tonundaki kıvrımlardan bahsettim öyle bağıra çağıra popo döş basen demedik @sokak sanati teesüf ederiz kendini topla biraz, popo, got falan neyin nesi çok ayıp valla ?
siyahi olarakta düzelttimya siyah kadınlara diyelim ozaman yanı esmerBen zencileri sevmezdim ama meğersem zenci erkekleri sevmiyormuşum. @mrt-06 bunuda tesbit ettim kendimde Viola Davis, Htgawm'da ki Michella olsun Nicki Minaj olsun seviyorum yani.
Ayrıca Rihanna Melez zenci değil.
Buna sen değil China abi karar verirki ben hiç bir zaman abi kelimesini yazmadan bile mesaj atmadım kendisine. Hiç bir tartışmamda olmadı. Bence sen sırf karalamak için boş yapma. Konumdanda git. Bu arada sana sen gibi mesaj yazıyorum. Hani bugün Çiğdem'e reyting konusunda Vadi'yi ağzına alma dedin yaa bende konuma uğrma diyorum.))
Hee internette takılan herkes illa görmüştüm. Ayrıca Vadi ile yatıp kalkıp sonra bana boş işlerle uğraşıyorsun demen oldukça çelişkili söylüm. Zevkler değişir ve sen bunları eleştirecek konumda değilsin. Sakın zevklerime boş deme.
O biraz kart sadece tarzını seviyorum onun dizide.
the Weeknd ile canli düetine baktin mi? Orda Nicki'nin girişi var ya oha diyor insan. Cool. 😱Evet bugünmüş. Bende bir sitede gördüm.
Benide o ince sesi çok etkiliyor. Bence dinleyen ya rape çok ısınır yada nefret eder. O derece çizgide bir tarzı var.
yılın en sabırlı insanı seçilmeliyim bence kana susayanlara bile güümseyerek karşılık veriyoruz çünküBuna sen değil China abi karar verirki ben hiç bir zaman abi kelimesini yazmadan bile mesaj atmadım kendisine. Hiç bir tartışmamda olmadı. Bence sen sırf karalamak için boş yapma. Konumdanda git. Bu arada sana sen gibi mesaj yazıyorum. Hani bugün Çiğdem'e reyting konusunda Vadi'yi ağzına alma dedin yaa bende konuma uğrma diyorum.))
Hee internette takılan herkes illa görmüştüm. Ayrıca Vadi ile yatıp kalkıp sonra bana boş işlerle uğraşıyorsun demen oldukça çelişkili söylüm. Zevkler değişir ve sen bunları eleştirecek konumda değilsin. Sakın zevklerime boş deme.
O biraz kart sadece tarzını seviyorum onun dizide.
nerde benim gibi adab ı haşeret kurallarına uyan beyefendi kişilik ? bir kendimi tanıyorum bu konuda.. başkada yok. diğer arkadaşlar çok banalll ? vıyyy ;))
yılın en sabırlı insanı seçilmeliyim bence kana susayanlara bile güümseyerek karşılık veriyoruz çünkü
the Weeknd ile canli düetine baktin mi? Orda Nicki'nin girişi var ya oha diyor insan. Cool. 😱
burdan sanki bana gönderme yapıldı ??? yarışma daha sona ermedi birilerine duyrulur .. ? ))O bunu diyecek en son kişi bunu sende biliyorsun.
nerde benim gibi adab ı haşeret kurallarına uyan beyefendi kişilik ? bir kendimi tanıyorum bu konuda.. başkada yok. diğer arkadaşlar çok banalll ? vıyyy ;))
hahah ayy vlla bilemem bak sokak sanati burada senin hakkında benim düşüncemi değiştirmeye çalışmışO bunu diyecek en son kişi bunu sende biliyorsun.
burdan sanki bana gönderme yapıldı ??? yarışma daha sona ermedi birilerine duyrulur .. ? ))
hahah ayy vlla bilemem bak sokak sanati burada senin hakkında benim düşüncemi değiştirmeye çalışmış