desterenin ilgi alanı kız onlar işte seni kandırıyor diyorum hep destere carson amcaya aşık diye2.resim miemi bulndırdı beee ıyyy
desterenin ilgi alanı kız onlar işte seni kandırıyor diyorum hep destere carson amcaya aşık diye2.resim miemi bulndırdı beee ıyyy
Kurtulmak istiyoruz. 2 hafta foruma ara ver bence.
kurtulmakmı aşk olsun yaaa
yoksa @sokak sanati beni yiyecekk
Yok olmasın. 2 hafta oy kullanma artık.
Kart kaçarsın sen bana. Sağlığım onemli benim.
al çiğdemi tepe tepe kullan bir şey dersek bundan sonraki resimde neler çıkar tövbe @Harunnn60@Çiğdem- le aramıza girmenin bedeli bunlar sana kim dedi spoiler ı aç )
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Master.1000 @mrt-06 @batuhankaralar @WesTxCoasT @Amoureux @Bully
En Çok Konuştuğun Üye: Çok var ama bikaç isim yazayım. @AlemTo @-KADİR- @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44 @Master.1000
En Güzel Avatarlı Üye: @-KADİR- @Master.1000 @34rcp44
@vadikızı
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @batuhankaralar @sürgünüm
En İyi Yorumcu Üye: @china_shangai
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: çok var tek tek yazamam
En İyi Anlaştığın Üye: @china_shangai @-KADİR- @AlemTo @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @batuhankaralar @cevaa @legolas9900 @ABAY_06 @beyazsoy @sürgünüm @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Amoureux @Yasin93 @GreatOttoman @RüzgarGülü @Billy Kane @Castei @eskici @yatutarsa @yigit_00 @gundix123 @nberkayozer @mrt-06 @Bully @Lordly @Arslan Bey @Ahmad @S.G.A.T.
En Sevdiğiniz Üye: Başta vadici kardeşlerim ve üstte yazdığım dostlarım ve biricik abim @china_shangai
En Güzel Kullanıcı Adı: @WesTxCoasT
En İyi Yönetici: @mrt-06 @sürgünüm @Bully @hayret bi şey
En Başarılı Editör: --
En Geveze Üye: @Polat Şaşmaz
En Aktif Üye: @RüzgarGülü
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @-KADİR- @AlemTo @china_shangai @34rcp44 @Master.1000 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @beyazsoy @RüzgarGülü
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @-KADİR-
En Komik Üye: @china_shangai
En Filozof Üye: @china_shangai @beyazsoy
En Sinirli Üye: takas
En Fanatik Üye: takas @-KADİR-
En Sportmen Üye: china_shangai
En Ciddi Üye: @destere
En Özlenilen Üye: @darksaal @Yasin93 @hızlı gonzales @Arslan Bey @papuleoo @kvp-medya
En Tarafsız / Objektif Üye: @RüzgarGülü @mrt-06
En Çok Rastladığınız Üye: @Polat Şaşmaz
En Unutulmayacak Üye: sevdiğim kardeşlerimi unutmam
En Eğlenceli Üye: china_shangai
En Sabırlı Üye: @batuhankaralar @Master.1000
En Duygusal Üye: @cevaa
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: çok fazla isim var
En Çok Tartıştığınız Üye: çok var gerek yok gereksiz isimleri yazmaya
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: Ortak yönümüz olan çok isim var ama en yakını @-KADİR- galiba
Çok zor oldu mutlaka unuttuğum isimler vardır özür diliyorum onlardan
bi ironi yapalım dedik yanlış anlama yani ciddi falan değilsintakas keşke en iyi anlaştığın üyeye yazsaydın beni
ciddiyet ve ben ? kendime yakıştıramadım pek )
bundan sonra @Çiğdem- le şifreli konuşacağız kazayla girenlerde öyle manzaralarla karşılaşabilir önceden söyleyelim )al çiğdemi tepe tepe kullan bir şey dersek bundan sonraki resimde neler çıkar tövbe @Harunnn60
off be neyse yine ucuz atlattık kendimle çelişkiye düşecektim nerdeysebi ironi yapalım dedik yanlış anlama yani ciddi falan değilsin
Yok bunlar aştı valla kendini. Zaten @destere dünden şey ama ben @Çiğdem- e çok şaşırdım. Demek parlaklardan ümidini kesti eldekilerle yetinelim diyor.al çiğdemi tepe tepe kullan bir şey dersek bundan sonraki resimde neler çıkar tövbe @Harunnn60
neyse bir bölümü 2 saat 45 dk olan yabancı dizi buldum gerçi 2 bölüm sürüyor ama olsun bakılır @Harunnn60 @Çiğdem-bundan sonra @Çiğdem- le şifreli konuşacağız kazayla girenlerde öyle manzaralarla karşılaşabilir önceden söyleyelim )
ciddiyetle sen birbirine çok uzak şeylerbundan sonra @Çiğdem- le şifreli konuşacağız kazayla girenlerde öyle manzaralarla karşılaşabilir önceden söyleyelim )
off be neyse yine ucuz atlattık kendimle çelişkiye düşecektim nerdeyse
Yine tarihi bir dizimi.neyse bir bölümü 2 saat 45 dk olan yabancı dizi buldum gerçi 2 bölüm sürüyor ama olsun bakılır @Harunnn60 @Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 47592
ev et ama başrol kız bir içim suYine tarihi bir dizimi.