MusicSurvivor All Star | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

@pompy şarkımı Nasıl buldun oldukça polisiye bir şarkıdır farketmiş olman lazım gördün mü?

@ozgur2113 sen zaten bu şarkının tiryakisisin o yüzden yüksek aldığımı biliyorum :D

@tolgab senin de Alain delonu sevdiğini düşünüyorum :)

@Yiğitt senden iyi puan almayı umuyorum :A

@Reytinger sevdin mi şarkımı hayırsız :D

@Castei ve @eskici siz zaten seviyorsunuz tahmin ediyorum :)

@OzaN en sevdiğin sıla şarkılarından biri vereceğin puanı merak ediyorum :D

@BesaleT durdun durdun inşallah iyi vermişsindir :F
Sevdim yani ama puanı beğenir misin bilmem.:F

Verdim puanlarımı olabildiğince eşit paylaştım herkesle hepsi güzeldi kötü şarkı yok. Başarılar herkese. :)

oylarımı kullandım...haftanın en zor oylaması oldu..biraz yoğun olduğum için oyları ancak şimdi kullanma fırsatı buldum..oldukça zor bir oylama oldu..5 tane yarışmacı içinden düşük puan alan kızmasın..çünkü yarışmacı sayısı çok az kaldı..tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.

oylarımı kullandım...haftanın en zor oylaması oldu..biraz yoğun olduğum için oyları ancak şimdi kullanma fırsatı buldum..oldukça zor bir oylama oldu..5 tane yarışmacı içinden düşük puan alan kızmasın..çünkü yarışmacı sayısı çok az kaldı..tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.
İns Ceceli tam almistir :Z

İns Ceceli tam almistir :Z
şu ana kadar toplamda 3 defa tam puan aldın oylamamda..son iki haftadırda tam puan aldın..bu haftaki şarkında aslında tam puana adaydı..ama sadece 5 şarkı arasında oylama baya zor oldu...bu hafta çok iyi puan olmadı üzgünüm..:(

Son düzenleme: