- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Yeni kuralı anlamadım o yüzden kullanmıyorum.
Yeni kuralı anlamadım o yüzden kullanmıyorum.
@GunesinOglu senin yapacağın işe.
Kanka yine eski sisteme göre oy veriyoruz. Where Have You Been var. Valla darılırım.
Bully'e haber verdim gerekirse oylarını benim vasıtamla da yollayabilir çünkü üzücü bir durum söz konusu bu sebeple gelmesi mümkün değil gibi anlık verip çıkadabilir yarın netleşir.@denizz19 sen bilirsin @Bully oy kullanabilecek mi
@Maskeli Fedai @eskici @ozgur2113 @Harunnn60 @destere @turkuazz @tolgab @mrt-06 @Aserat @ABAY_06 unutmayın
@legolas9900 senin de oyunu bekleriz
Bully'e haber verdim gerekirse oylarını benim vasıtamla da yollayabilir çünkü üzücü bir durum söz konusu bu sebeple gelmesi mümkün değil gibi anlık verip çıkadabilir yarın netleşir.
Evet önemli bir durum zaten yoksa aksatmaz biliyorsun Kaan. Kendisi açıklamak isterse geldiğinde açıklar sebebini ben söylemeyeyim.Önemli bir durumsa zaten oy vermesine gerek yok,uğraşmasın hiç
@denizz19 sen bilirsin @Bully oy kullanabilecek mi
@Maskeli Fedai @eskici @ozgur2113 @Harunnn60 @destere @turkuazz @tolgab @mrt-06 @Aserat @ABAY_06 unutmayın
@destere en yüksek puan 5 ya.Herkes en fazla 5 verebilecek.Yani herkes en yüksek puana sahip zeka
sıla berbat rezalet iğreenç resmen kızdan nefret ettim )@denizz19 sen bilirsin @Bully oy kullanabilecek mi
Bunu unuttum kullanayım birazdan
@denizz19 sen bilirsin @Bully oy kullanabilecek mi