bak birazdan oraya düzeyli bir mesaj yazayımda gör)
Ben kaçıyorum şimdi. Yarın gelince bakarım.
bak birazdan oraya düzeyli bir mesaj yazayımda gör)
senin iş daha değişik, nette her tür ayrıntısını görüyorsun zaten resmi napacaktınHahah evet haklısın hatta ben foto çekecektim sonra çok garip olur diye çekmedim.![]()
Pek anlamadım mesajını destere ama Katy'nin öyle normal resimleri var hep.senin iş daha değişik, nette her tür ayrıntısını görüyorsun zaten resmi napacaktın)
dedim afişin resmini niye çekiyorsun nette katy e ait binlerce resim var afişi napacaktın ?Pek anlamadım mesajını destere ama Katy'nin öyle normal resimleri var hep.![]()
Hee.dedim afişin resmini niye çekiyorsun nette katy e ait binlerce resim var afişi napacaktın ?nesini anlamadın ?
![]()
gözlerin mavisinde yelken açmak lazım hatta kızı dahada açmak lazım bence)
şimdi bir aklı evvel bu mesajıda şikayet eder)
@Çiğdem- sadece kırmızı elbiseyi giyecek içindeki koyurenkli ıvırzıvır gereksiz)
SANA Kalsa hiç giyinmesin dersingözlerin mavisinde yelken açmak lazım hatta kızı dahada açmak lazım bence)
şimdi bir aklı evvel bu mesajıda şikayet eder)
@Çiğdem- sadece kırmızı elbiseyi giyecek içindeki koyurenkli ıvırzıvır gereksiz)
o kadar değil kırmızı elbise olsunSANA Kalsa hiç giyinmesin dersin![]()
Elbiselere ne diyorsun.ssöyle demek ozaman o elbiseyi @xemrexxx e giydirir beraber kutlarsınız yıl başını![]()
aslında elbiseleri @xemrexxx giydirme fikrin güzelmiş bir denemek lazım bakalım tosbağa neye benzeyecek
duymuş bile) geç kaldın uyarmakta
![]()
ayol bence sana giydirmesi daha mantıklı zaten bir deri bir kemiksin o elbiseyi giysen elbise üstünden kesin düşer @destere de bayram eder![]()
Bana bir mesaj mı veriyorsun @Çiğdem- 'cim.2.foto güzel @Harunnn60 böyle birşey banada lazım bu mevsimde![]()
kırmızıdan şaşma bence2.foto güzel @Harunnn60 böyle birşey banada lazım bu mevsimde![]()
sende havadan nem kapıyorsun ne mesajı direk senden elbise istiyor işte? farklı zeminlere çekmeyelim lütfen
Elbiseler piyasaya çıksın bakalım.kırmızıdan şaşma bence
sende havadan nem kapıyorsun ne mesajı direk senden elbise istiyor işte? farklı zeminlere çekmeyelim lütfen)