salı çok boş o günde olsaydık en başından beri şu an 4 alırdık. geçen sezon 3.5 üstü gidiyordu dizi.Hangi gun olsun?
salı çok boş o günde olsaydık en başından beri şu an 4 alırdık. geçen sezon 3.5 üstü gidiyordu dizi.Hangi gun olsun?
3 almışız iyi gelişme bu zor günde inş senaryo bozmaz
37 nasıldı? o bölümü ömer genç yazmış.3 almışız iyi gelişme bu zor günde inş senaryo bozmaz
Çok iyi bitti Leyla ile evlendi Mustafa ama sevmiyor Leylayı Farahı seviyor37 nasıldı? o bölümü ömer genç yazmış.
ohaaa. ne demek evlendi. 😱 farah'ım.Çok iyi bitti Leyla ile evlendi Mustafa ama sevmiyor Leylayı Farahı seviyor![]()
Evet öyle oldu evlendirdi padişah ama boşanırlarohaaa. ne demek evlendi. 😱 farah'ım.![]()
bu senarist olayı aşka bağlamaz inşallah. filinta'yı filinta yapan aksiyonuydu.Evet öyle oldu evlendirdi padişah ama boşanırlar
Bol aksiyonlu geçti ama bölüm Mustafa üzgündü evlendiği içinbu senarist olayı aşka bağlamaz inşallah. filinta'yı filinta yapan aksiyonuydu.
Süper bölümlere geliyorsun heyecanlı bölümlerin ardı arkası keslmeyecek1x14
çok iyi bi bölüm izledik. hasan resmen öldü! hiç beklemediğim bir andı. arka fonda çalan kafkas müziği mükemmel bir şey. çok etkileyici bir sahneydi. bir kez daha hayran kaldım ekibe, senariste ve filinta mustafa'ma! onur tuna harika hissettirdi duyguyu, bravo..
bölüm içerisinde aksiyon mevcuttu. boris zaharyas, azize'yi etkisiz hale getirdi. yaşayacaktır büyük ihtimal ama şu an etkisiz halde. ve bölüm sonunda bıçak ali'yi de gördük! onuda etkisiz hale sokup filinta'yı düşmanı olarak sokacaklar beynine.
diziye, gerçek bir hikaye sundukları için tebrik ediyorum. zaten osmanlıya kurulan kumpaslar falan hepsi bizzat yaşanmış ve gerçek olaylar ve gerçek yansıtılıyor ama benim kast ettiğim dizide önemli karakterlerde ölebiliyor. bazı diziler gibi ucuz numaralar yapmıyor. helal olsun be, yineliyorum; en iyisi gelene kadar, en iyisi FİLİNTA!
10/9.5
1x15
uuu müthiş bölümdü! çok ince düşünülmüş bir bölüm oldu. lara'nın rüyalarında ki mesajlar güzeldi. sanki sezon finali havası vardı. şu 15 bölümdeki olayları kadı gıyasettin ve mustafa çözdüler, ekip boris'in peşine düşüyorlar. ama boris çok akıllıca hamleler yapıyor, yine bir iz bırakmadı arkasında.
hatice konya'ya gitti. zor bir durum tabii, haklı.
bıçak ali, mustafa'nın karşısına çıktı. bakalım neler olacak.
10/10
vallahi mesajını görünce bende diriliş konusuna mı yazdım acaba dedim.Diriliş konusu sandım ben.ss
Bence çok güzel bir dizi biraz haklı olsanda osmanlıya yatırılsada tarihi anlatmaya çalışmışlar biraz yani trt bu ne bekliyonki diyelimDün de yazdığım gibi bu işin tutması olasılık degildi. Sonuçlar çok kötü yazık oldu o kadar yatırıma, Polisiye mafya işini neden osmanlida cekersiniz ki ne katkı sunacak sadece tabancalar orijinal o kadar. Hic bir orjinaligi olmayan basit mafya polis işi
Bu arada erkek isleri bir bir dökülüyor yine vadinin dışında 5 reytingi zor görüyoruz erkek isleri
@EFE UYSAL kanka aramıza biri daha katıldı.Beklemedeyiz
Bence çok güzel bir dizi biraz haklı olsanda osmanlıya yatırılsada tarihi anlatmaya çalışmışlar biraz yani trt bu ne bekliyonki diyelim![]()