3 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları

Çok eylenicük.:Z Diriliş vs Vadi ben Dirilişçiyim o anlarda.:A
öyle bişey olmayacak sen rahat ol vadicilerin çoğu dirilişi sever sen kendi haline bak 9.sırada bir diziden bahsediyoruz :D kendinizi rakipten bile saymıyorsanız haklısın tabi o konuda :F

senle billy nin tartışmasını da unutma:a gerçi bir utanç kaynağıdır bu dünya çapında bir işi propaganda dizisiyle kıyaslamak.ss seni kınıyoprum.ss

O bana laf atmaz.:A

öyle bişey olmayacak sen rahat ol vadicilerin çoğu dirilişi sever sen kendi haline bak 9.sırada bir diziden bahsediyoruz :D kendinizi rakipten bile saymıyorsanız haklısın tabi o konuda :F

Diriliş severler vadi sevmiyor ama.:F
Senin taraflı ve tek yönlü bakış açın cidden ilgilendirmiyor beni. İlgilenirsem modluğuma yakışan bir halden çıkarım. İstersen kışkırtma.:)

Dizide Tüm sırlar ortaya çıktı artık .... @ABAY_06 diziyi izlemedigin her halinden belli dizide hic kimse Tolgahandan hamile digil tekrari 14 de yayında bari izlede dogru bilgilendir izleyciyi @xemrexxx

Dizide Tüm sırlar ortaya çıktı artık .... @ABAY_06 diziyi izlemedigin her halinden belli dizide hic kimse Tolgahandan hamile digil tekrari 14 de yayında bari izlede dogru bilgilendir izleyciyi @xemrexxx
espri yapıyoz panpa tolgahanın eski dizisinden bir düzine karısı ve çocuğu vardı şu dziyi savunmak için her şeye atlama:D

@xemrexxx 'in böyle arada saçmalamaları meşhurdur. Atar tutar. İlgilenme sen onunla.:A
amacın ne yeni bir halukeroğlu yaratmak mı istiyorsun :)))

Ahhahahaa biliyooruz izledim bende eski dizisini reyting icin 3farkli kadindan bebek dogurtdular ahahhaa guzel hamle olmustu ama Faruk Turgut Sukru Avsar yolu gitmiyor simdilik kendi hikayesiyle reyting alıyorlar @xemrexxx

O bana laf atmaz.:A

Diriliş severler vadi sevmiyor ama.:F
Senin taraflı ve tek yönlü bakış açın cidden ilgilendirmiyor beni. İlgilenirsem modluğuma yakışan bir halden çıkarım. İstersen kışkırtma.:)
onu kim demiş diriliş zileyen kitle belli ve bunların %90 ı vadiyi de izleyen ve seven insanlar bana mı anlatıyorsun :D vadinin kimsenin sevgisine ihtiyacı yok zaten potansiyel her Türk insanında vadi sevgisi olması muhtemeldir ama öyle ama böyle :D

Kosem birazcık artmış forumda bayram havası var))) ama şikedir bence))) abc (agb'nin total gurubu diye de okunur) de bile 6 reyting de

.ertugrul ikiye katlamis kısacası kosemin perşembeye kaçmasına varmis bir hikmet demek))))

Kosem birazcık artmış forumda bayram havası var))) ama şikedir bence))) abc (agb'nin total gurubu diye de okunur) de bile 6 reyting de

.ertugrul ikiye katlamis kısacası kosemin perşembeye kaçmasına varmis bir hikmet demek))))

Sana kaç defa dedik Beren olacağı için Perşembe diye. 8 sabit reytingi olduğu bir günden niye kaçsın dizi.:F Beren yerine Tuba oda dizi Çarşamba olacaktı.

Sana kaç defa dedik Beren olacağı için Perşembe diye. 8 sabit reytingi olduğu bir günden niye kaçsın dizi.:F Beren yerine Tuba oda dizi Çarşamba olacaktı.

Ben de sana kaç kez dedim bu fatnagulun devamı değil muhteşem yüzyılın devamı diye zaten beren de tirstmasa baştan girerdi diziye tipi musait küçük kızı oynamaya ama o da meryemle kiyaslanmayi göze alamadı. Şimdi reytingi düşük diyenlere: ben baslasigimdadizi düşüktü ben ne yapayım diyecek))))

Tubanin sabit günü yok ki))) tuba 3 diziyi cumaya çekti ginulcelen pazara alınınca 20 dakika salida başladı sin dizi çarşamba oldu. hiç bir oyuncununun yok kendinizi kandırmayın))))

Kösem en büyük rakibini(Müge Anlı:D) az farklada geçmiş tebrikler :D:D.Dün Vadinin reklamları doğru stratejide yayınlansadı şimdi 8 reyting almıştık.

her zaman 10.10-12 de gelen sonuçlar en son baktıığımda 10.40 ta yoktu :) denekleri dğeiştirince bile istediği sonucu alamamış anlaşılan bazıları oynama yapmışlar yiner:)))

neyse beren gelince total çok artmaz en fazla 2 reyting o da yeter de artar:)))
asla vazgeçmem iyi gidiyor faryk turgut twitterda coşmuştur:A
inadına aşk @Çiğdem- türünün favor dizisi:A memli hayvan var:A

bizim için önemli değil şikeli reytingler gülüm zaten ilk 4 sezon reytinte elde edilebilecek her başarıyı elde etmişiz yanına yaklaşam bile olamaz:)))) en kaliteli dizi olma unvanını kaybetmesin yeter:D

beren gelince bencede total çok aşırı artmaz en fazla 14 reytinge ulaşırız çünkü denekler sakat :) yalnız AB grubunda 19 reyting idare eder :)

Ben de sana kaç kez dedim bu fatnagulun devamı değil muhteşem yüzyılın devamı diye zaten beren de tirstmasa baştan girerdi diziye tipi musait küçük kızı oynamaya ama o da meryemle kiyaslanmayi göze alamadı. Şimdi reytingi düşük diyenlere: ben baslasigimdadizi düşüktü ben ne yapayım diyecek))))

Tubanin sabit günü yok ki))) tuba 3 diziyi cumaya çekti ginulcelen pazara alınınca 20 dakika salida başladı sin dizi çarşamba oldu. hiç bir oyuncununun yok kendinizi kandırmayın))))

Dizi çok iyi değil ama 7'den aşağı düşmüyor AB grubunda. Çünkü sabit kitlesi var. Çarşambada olsa aynı olurdu. Bence sen teori üretme boşa.
Beren başka günde dizi yapmak istemediği için süreç uzadı. Bence bu teori seninkinden daha mantıklı. Tipi musait ama kadın 31 yaşında. 14 yaş için çok anormal kaçardı.:D Az mantık.