Damien Duff
Favori Üye
bu sezon bir deniz hikayesişikeye tahammülümüz yok
bu sezon bir deniz hikayesişikeye tahammülümüz yok
Kim miş o .)))Birileri beni bakmayıp sonra forumdan çıkıp mesajlarımı okuyor)))
Yuh.bu sezondan bahsediyoruz panpa denekler her yıl değişiyor
Biliyorum onu ya seni engelledimi.)))))İsmi lazım değil iki üstünde)))
Her yıl denekler değişiyor yazmışsın iyice abarttın bence. Böyle bir şey olsa MY'ye de dokunurdu ucu.ne yuh melun
yahu okumuyon mu her sene yenileniyor ilk sene kırsal kesimi de aldılar ikincş sene ab-abc1 vb. grupların oranı değişti )Her yıl denekler değişiyor yazmışsın iyice abarttın bence. Böyle bir şey olsa MY'ye de dokunurdu ucu.
Bu ertugrul 5 bölümde patlar dedi bir iki kez takıldım ertugrul yerine sen patladin diye sinirlendi o gün bu gün arazi)))Biliyorum onu ya seni engelledimi.)))))
Her sene mecburen değişecek .. sözleşme gereği her sene%20 demek değişip yerine yenileri gelir bu mecburi. İlk sene sonu 3600 denek sayısı 5bine cıktı biraz farklilik ikinci sene oldu. Kırsal seyirci oranı 2.sene oranı düşmüş oldu böylece öyle dediğin gibi olsa. aga dizilerin hepsi tutardı . geçen sene senin gibi düşünen yapımcılar aga dizilerine yüklendi ama hepsi döküldü)))yahu okumuyon mu her sene yenileniyor ilk sene kırsal kesimi de aldılar ikincş sene ab-abc1 vb. grupların oranı değişti )
başka napıcaz o arkadaşı siayest yaptığı için muscisurvivordan bile kovuldu her şeyi siyaset olmuş ))Biliyorum onu ya seni engelledimi.)))))
E hani yukarda cevap vermiş sana bu nası engelleme.başka napıcaz o arkadaşı siayest yaptığı için muscisurvivordan bile kovuldu her şeyi siyaset olmuş ))
ben onun mesajları göremiyorum çıkış yapmadıkça o görüyordur büyük ihtimalE hani yukarda cevap vermiş sana bu nası engelleme.