2 Aralık 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
2 Aralık 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

arrow-flash.jpg

Çarşamba Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Empire geçen haftanın acısını bu hafta çıkardı. Dizi 1.3 reyting artarak 4.4 reytinge yükseldi. Böylece ulusal kanallar arasında en çok izlenen dizi olma ünvanını tekrar geri aldı.

Rosewood ise geçen haftaya göre oranlarını arttırdı. 1.4 reytinge yükselen dizi şu anlık iyi gidiyor.

Gecenin asıl büyük sürprizi ise Arrow'dan geldi. Dizi 1.3 reyting alarak kendi rekorunu kırdı. Genellikle ortalama 1.0 reyting alan dizi bu hafta The Flash ile ortak bölüm çektiği için yükselmiş olabilir.

Supernatural ise 0.2 reyting artarak 0.9 reytinge yükseldi.

Modern Family ise 0.4 reyting kaybederek 2.4 reytinge düştü. Dizi bu hafta ABC'nin yüzünü güldüremedi.

İşte Çarşamba Gecesinin Reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

@Çiğdem- bu hafta rahatça @destere ile dalga geçebilirsin. :A

@xemrexxx Empire yükselmiş. :A
oliver yuvarlağı ile pilli ergen güçlerini birleştirince anca reyting 1.3 oluyor bunada @Çiğdem- ve cw takipçileri rekor diyor :)) rekor görmemişler? fox un empire ı 7 li reytinglere çıktı bizde bu kadar sevinç olmamıştı :)

fox un dandik rosewood u arrow dan yüksek almış :) ama arrow rekor kırmış oluyor nasıl oluyorsa :)

oliver yuvarlağı ile pilli ergen güçlerini birleştirince anca reyting 1.3 oluyor bunada @Çiğdem- ve cw takipçileri rekor diyor :)) rekor görmemişler? fox un empire ı 7 li reytinglere çıktı bizde bu kadar sevinç olmamıştı :)

fox un dandik rosewood u arrow dan yüksek almış :) ama arrow rekor kırmış oluyor nasıl oluyorsa :)
1- CW izleyen kesim belli bunu biliyorsun o yüzden 1.3 başarılı bence. :)
2- Arrow kendi rekorunu kırdı bu arada. :)

@Çiğdem- bu hafta rahatça @destere ile dalga geçebilirsin. :A

@xemrexxx Empire yükselmiş. :A

aaa artık benle iddalaşmamak gerektiğini öğrenmişsindir sana 1.3 arrow alıcak demiştüm dün akşam harun cw kanalı benden sorulur :A:A:A

ayy sen hem yanındayım diyorsun hemde ürekli karşımdasın @destere :F
cw ile fox a büyük bir savas açtık ve sen fox un yanında karşımda yer alıyorsu şuan kenimi cw sahibi senide fox sahibi olarak hissettim savası sen kaybedersin ona göre :A:A:A

aaa artık benle iddalaşmamak gerektiğini öğrenmişsindir sana 1.3 arrow alıcak demiştüm dün akşam harun cw kanalı benden sorulur :A:A:A

cw ile fox a büyük bir savas açtık ve sen fox un yanında karşımda yer alıyorsu şuan kenimi cw sahibi senide fox sahibi olarak hissettim savası sen kaybedersin ona göre :A:A:A
Çİğdem benide yanına al. :A @destere 'yi de sepetleyelim. :A

1.3 güzel bir rakam değilki onuda hileyle almışsınızdır fox o yüzden çekilmiş :)

hahahha aa bak seni nasıl satıyor @destere sende dün üzülmüştün buna :A:A:A
@Harunnn60 u hemşirelere emanet ettim iğne saplayıp dursunlar :))

1- CW izleyen kesim belli bunu biliyorsun o yüzden 1.3 başarılı bence. :)
2- Arrow kendi rekorunu kırdı bu arada. :)
aslında arrow izleyen kesim 0-12 yaş olarak düşünülürse hiçde az sayılacak bir rakam değil :)

1.3 güzel bir rakam değilki onuda hileyle almışsınızdır fox o yüzden çekilmiş :)

@Harunnn60 u hemşirelere emanet ettim iğne saplayıp dursunlar :))
cw için 1.3 1.4 harika oralar 1.5 rekor oranlar sayılıyor 0.5 ortalamalı bir kanal genel dizileri 0.5 0.6 alıyor 1.3 1.4 demek diğer dizilerin 2 katı demek flash arrow bu yüzden başarılıözellikle bu hafta sana karşı güç birliği yaptık dün flash bölümü bugün arrow bölümü ikiside ortak bölümdü bu hafta ful güç birliği hahah:F:F:F

Vay be Modern Family'nin 2.4 reytinge düştüğünü de gördük. Böyle giderse yakında The Middle ve The Goldbergs ile aynı seviyeye gelecek...

Empire'ın sonuçlarına zaten alışığız, ama Modern Family'nin düşüşü dikkat çekici. Acaba kuşakta biraz düzenleme mi yapılsa?

Umarım CW Supernaturel, The Flash, Arrow ve I zombıe'nin oranlarını aldığı için burnu kaf dağını geçmez ve TO ve TVD'i kaldırmaz.:(