Quentin Tarantino, Televizyon Dizisi Yapma Hazırlığında!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Quentin Tarantino, Televizyon Dizisi Yapma Hazırlığında!

573503-150x150.jpg

The Hateful Eight filmiyle önümüzdeki yıl beyazperdeye dönüş yapacak Quentin Tarantino, bir sonraki projesi olarak Elmore Leonard'ın ''Forty Lashes Less One'' kitabını televizyona uyarlamak istiyor.

Başarılı yönetmen daha önce Leonard’ın Rum Punch adlı eserini de 1997 yapımı Jackie Brown olarak sinemaya uyarlamıştı.

Western ve ırkçılık hakkında bir kitap olan ''Forty Lashes Less One''ı Tarantino, dört ya da altı saatlik bir mini seri olarak televizyona uyarlamayı düşünüyor.

Yönetmenin yeni filmi The Hateful Eight, ülkemizde 8 Ocak 2016'da vizyona girecek.

90

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

yapma-iste-bunu-yapma_517387_m.jpg

En çok da The Hetafull Eight için bu son filmim olacak demesine üzülmüştüm ama bu daha da kötü. Televizyon dizisi<sinema filmi. Unutulmamalıdır ki diziler günün birinde unutulur gider ama sinema filmleri ölümsüzdür! Umuyorum ki reyting kaygısı ile en nefret ettiğim unsur olan popülist amaç gütmez.

Hayır yani nedir? En azından 10.filmin ile emekliye ayrıl, son filmin her anlamda tam bir efsane olsun ve zirvede bırak. Kurt Russell filan?

Western olması benim için çok güzel. @destere bizim Hanzee'yi de kadroya alsalar. Konu da cuk oturuyor, bizim elemana da ırkçılık yapıyorlar. :)

Western olması benim için çok güzel. @destere bizim Hanzee'yi de kadroya alsalar. Konu da cuk oturuyor, bizim elemana da ırkçılık yapıyorlar. :)
harika birşey olacağına eminim , hanzee yi alsa mükemmel olur ama senaryo ve yönetmen kaliteli olunca dizi herşekilde güzel oluyor artık illaki şu oyuncu olsun demiyorum iş senaryoda ve yönetmende bitiyor :)

harika birşey olacağına eminim , hanzee yi alsa mükemmel olur ama senaryo ve yönetmen kaliteli olunca dizi herşekilde güzel oluyor artık illaki şu oyuncu olsun demiyorum iş senaryoda ve yönetmende bitiyor :)
Tarantino'dan kötü iş çıkmaz bence. Sinema yönetmeni dizi yapıyor daha güzel ne olabilir. @Tolstoyevski reyting kaygısı niye gütsün? Toplam 4-6 bölüm arası diziden bahsediyoruz. :) Röportajında "Senaryolarım zaten her türlü çok uzun, 2 saatlik filme aktardığımda yarım kalıyor'' açıklamasında bulundu. Kaldı ki kitabın hakları adamın elinde, bunu belli bir ücret karşılığında aldığına göre tabii ki paraya çevirecek bundan doğal daha ne olabilir. :)

Kalite olarak ne yakaladığı önemli değil de tat olarak Fargo'nun ilk sezonu ve Olive'i yakalasın yeter. Kalite karın doyurmuyor. :):)
kalite aynı zamanda tatdır kalitesiz şeyden ne tadı alacağız ? :)
ayrıca fargonun ikinci sezonu ilk sezonundan pekde aşağıda kalır yanı yok, sen true detective le karıştırdın sanırım :)

kalite aynı zamanda tatdır kalitesiz şeyden ne tadı alacağız ? :)
ayrıca fargonun ikinci sezonu ilk sezonundan pekde aşağıda kalır yanı yok, sen true detective le karıştırdın sanırım :)
Bence Fargo'nun ikinci sezonu kaliteli ama tatsız mesela. Yok karıştırmadım al birini vur ötekine diyeceğim ama True Detective çok daha beter tabii. :):)

Bence Fargo'nun ikinci sezonu kaliteli ama tatsız mesela. Yok karıştırmadım al birini vur ötekine diyeceğim ama True Detective çok daha beter tabii. :):)
erken yorum yaptın bir 5 6 7 8 . bölümleri izle eminim yorumun değişecektir :) hele bir 8. bölüm var harika . hatta imdb den eleştirilerede bakabilirsin muhtşem olmuş :)

Puanları harika da işte ben ısınamayınca ısınamıyorum. :)
Eğer 6. ve 8. bölüme de ısınamazsan dizi zlemeyi bırakıcam. :) Nick Offerman'ı avukat rolünde izleseydin bari, hemen diziyi bırakma. Empire'ı da çok ezmişsin, artık dizileri bırakmak için bahane aradığını düşünüyorum. :) Tamam Empire'ın son bölümleri kötü, ilk sezondaki bölümleri ben de arıyorum ama 4-5'likte değil yani.

Eğer 6. ve 8. bölüme de ısınamazsan dizi zlemeyi bırakıcam. :) Nick Offerman'ı avukat rolünde izleseydin bari, hemen diziyi bırakma. Empire'ı da çok ezmişsin, artık dizileri bırakmak için bahane aradığını düşünüyorum. :) Tamam Empire'ın son bölümleri kötü, ilk sezondaki bölümleri ben de arıyorum ama 4-5'likte değil yani.
6 vermiştim zaten? :):)

Bir bakarım belki şu TWD ve Empire'da sezon aralarına kadar olan bölümleri tamamlayayım da. :)

Keşke western dizisi olmasaydı, Tarantino'nun başka türlerdeki başarısını da bir kez daha görmüş olurduk en azından. Yine de güzel bir haber elbette. :)