- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
Diriliş "Ertuğrul" gerilim ve aksiyon dolu bölümüyle 9 Aralık Çarşamba TRT1'de!
Bu kadarini beklemiyordum benolaylar birbirine girdi.
deli demir'i kafese atmışlar - ertuğrul tuğtekin karşılaşıyor - yine moğollarla savaş var - dodurga ve kayılar birbirini giriyor - bamsı geliyor -
dizi aştı kendini.
aynen. 34 ve 35. bölümlerde bu kadar aksiyon yoktu. hatta 35'de hiç yoktu. arada böyle durgun bölümler iyi oluyor sonradan çok fena açılıyoruz.Bu kadarini beklemiyordum ben
Merakla bekleniyor yeni bolum
bu hafta bamsının şerefine konu bende beyler ona göreolaylar birbirine girdi.
deli demir'i kafese atmışlar - ertuğrul tuğtekin karşılaşıyor - yine moğollarla savaş var - dodurga ve kayılar birbirini giriyor - bamsı geliyor -
dizi aştı kendini.
ben açmıcam zaten. ama efe açıcaktı o ne der bilmem.bu hafta bamsının şerefine konu bende beyler ona göre
2 yıldır hiç bölüm konusu açamadım ertuğrulumun konusunu açmayı çok itedim ama 18:00 yemek saatlerine geliyor forumda olamıyorum ama bu çarşamba konuyu açmak için giricem
uğur getirsin inş
@EFE UYSAL zaten her hafta soruyor bana sen aç diye ama forumda olamıyorum diyorum bu sefer olmaya çalısıcamben açmıcam zaten. ama efe açıcaktı o ne der bilmem.
iyi o zaman biraz farklı kişiler açsın bencede. 38'ide @vadikızı açsın.@EFE UYSAL zaten her hafta soruyor bana sen aç diye ama forumda olamıyorum diyorum bu sefer olmaya çalısıcam