42. Altın Kelebek Ödülleri'ne Dair...

kız @sürgünüm ün tubişini geçtim fahriye ne ara usta oyuncu oldu ah bu ergenler😱 @Harunnn60 @Aserat
tuba ‏@the_tubaa 30 Kas

Tuba, Bergüzar, Nurgül, Fahriye, Beren gibi usta oyuncular varken Serenay'ın alması şaşırtıcı #AltınKelebek
Serenay'ı da severiz başka kim aldı hiç takip edemedim doğrusu. Beşiktaş'ın maçı vardı yenilince erkenden kapattım televizyon ve bilgisayarı. :)

haketti haluk reyiz ve AlSel :A gerçi poyraz da haketti ama olsun o da seneye alır gk nın seneye kalması garanti değil :D
AlSel kim la? :) Haluk'a mı gönderme yaptın tam anlamadım. :) Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel fanları oylamada baskın çıkmışlar, küçümsemiyorum ama sonuç bu.

AlSel kim la? :) Haluk'a mı gönderme yaptın tam anlamadım. :) Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel fanları oylamada baskın çıkmışlar, küçümsemiyorum ama sonuç bu.
AlSel= Ali (rolga sarıtaş) selin (hande erçel) :) haluk da emre kınayın karakterinin adı :D bedel ödetir çok fena:A
fanlar kuduruyordu oylama hileli diye alın halka açıldı oylama böyle oldu diyor bence hürriyet:A

AlSel= Ali (rolga sarıtaş) selin (hande erçel) :) haluk da emre kınayın karakterinin adı :D bedel ödetir çok fena:A
fanlar kuduruyordu oylama hileli diye alın halka açıldı oylama böyle oldu diyor bence hürriyet:A
En güzeli Halit Ergenç'in sevgilim diyip Bergüzar'ı sahneye davet etmesiydi. Bergüzar'da beyaz kıyafetiyle prensesler gibiydi. :love1:

En iyi çift ödülünü Ahmet'le Murat'a vermeyerek zaten objektifliklerini kaybettiler.