Saray yerine Adalet lazım
Bir anda hipnoz edilen kasımpaşa halkı kurtlar vadisi sayesinde ve söylenen 360 derece sözü söylenen yanında silah satan fabrikalar olmaya başlamış ama cemin çalıştığı müdür tutuklanmış ve yerine başka biri atanmış ve silah satmaya başlamış Cemi tehdit eder eğer bunu polis ablana söylesen bitersin bu burdan dışarı çıkmayacak oda zaten ceza evine rusya bombardıman yapıcak rusya emrimizle sınır ihlali yapıcak ve bizim emrimizle vurulacak putin bilmiyor bunu her şeyi ayarladık ingilizler ütopyayı ele geçirdikten sonra hedefi türkiyeye yönelir ama Eda o kızları bulup ve Türkiyenin iyilik yardımcılarını koruyup ve ütopyanın prensesi selenayı kurtarmak için ve Hadesin işidle yaptığı anlaşma sayesinde işler karışır Türk hava kuvvetleri gama gezegenine yollanırlar helenanın sihriyle özellikle meclisin korumaları olan sniperlar Ankara savunmasız kalmıştır polis asker yoktur Eda bir plan yapar umutta bunu fırsat bilip periliçenin oğluyla iş birliği yapar Taksimde orange day etkinliğinde herkesi taşa uzaya atar özellikle en fazla kızları kızlar olmazsa erkeklerin olduğu bir dünyada sadece savaş çıkar ve o erkeklerin sevgisini ve barışını almış savaşçı duygular yüklemiş
İngilizlerin ilk işi Amerikayı geri almak için Ama fesatya gezegeni galaktika Amerikada bir iç savaş başlatır aynı olay istanbuldada iç isyanlar çıkmıştır bütün herkesde bir cihad anlayışı vardır müslüman olmayan herkesi öldürüyorlar hatta budizm ve Hinduzm de tapanları patatır özellikler ineklere tapan hinduistleri inekleriyle beraber patlatır öyle bir hal alırki
polislere durdurmayın askere müdahale etmeyin çağrısı yapılmıştır Eda betüş toprak
Periliçenin olduğu toplantıda evrensel gezegen konferasında düşen haber şok etkisi yarattı
perilim ve periliçe tahtını kaybetme riskiyle karşı karşıya gelir prensin sevgilisi prensi saltanatı almak için kışkırtır kötülüğün iyi olduğunu anlatır Sevgilisinin derdi kainata hakim olmak derdi
Sahne 2
Eda ise Orman cadısının mağarasında saklanan sevgiyi bulup cadıyı evrensel gezegen fedarasyonuna getirmek Eda ise tuzak kurar orman cadısına ve yakalanır sihir güçleri alınır cadını gücü sevgi barış olarak kullanan eda Cadı yakalanın prensin sevgilisi şaşırır
Sahne 3
Ütopyayı işgal eden ingilizler Edanın tuzaklarıyla yenilir üstüne Hades kötüler mahsenine atılır işidle anlaştı diye ve ütopyayı o ingilizlerin elinden kurtarıp kahraman olmak istiyorken Edaya yakalandı
Umut ben demiştim Eda tehlikeli diye beni dinlemediniz.
Sahne 4
Eda bu iç savaşın altındaki kişiyi bulun ve onu önümde istiyorum bu bir perinin işi baya bir güçlü perinin işi bu Ama gücü Edaya işlemez Kahin peri koruduğu için
Sahne 5
Ceren komiser Ecenin hemşirelik yaptığı hastahneden morfin ve hap ilaç çalınmış ve bunun nöbetçisi ecedir ama çalanlar polislerden kaçar Ece ise eşi Leventin ismini söyler Cemin en yakın arkadaşı fabrikayı sabotaj edende o
Sahne 6
çİlek gelir betüşlere Ama olanlara şaşırırlar Kaan ve buket söz verirler çilekle buluşmaya ama onlar kendilerini ayrı ayrı bir gezegende bulurlar Galaktika ve Gama gezegenlerinde ve esir düşerler
Deniz haziran durmaz Ahmette hakanın peşindedir
Ahmet Aslanın holdingini basıp ahlak şubeyle ve uygunsuz fotoğraflar ve videolar yer alır.
Zeyneple Hakan evlenicekten Azra hakanı vuracakten Ceren komiser yakalar ve hapse atar ama düğündeki bombayı imha ederek büyük bir faciayı önler
Sahne 7
yavuz uzaylılar tarafından kaçırılır Galaktika ve Gama bunu bir işgal hareketi olarak bilir Dnyaya savaş ilan ederler.
Kahin peri büyük tehlikede seni koruduğu için Eda kötü güçlerden bir tek Pakize yapıyor ozaman onu bulun ve bütün güçlerini tekrar kötüye kullandırtmadan bide pera onun kızı çok dikkatli olun
Eda yine başa döndük
Betüş malesef
toprak of yinemi
zeytin ne olduki geçen yıllarda
Ali bende merak ettim
Firuze napıyor yeni hayatına alıştımı artık en son yarı peri olmuştu
Efecan bende bodrumdaydım bende bilmiyorum
Avniyi zeyno bodruma götürmüştü peri görüyor diye kıskançlığından
Serdar Peri ve kader perisi bu iş burda bitmez o kötüler en geç yakalanıcak ve Adalet yerini bulacak
Ceren komiser Adalet mülkün temeli ise bu mülkü onların Adaletine bırakmıcam
2.Bölümün sonu