hayır onu kastetmemiş seninle ilgili yorumuma katıldığını anlatmaya çalışıyorSen demişsin ki ''bebeğe bombamı yerleştirmişler ? ''
Oda evet demiş. Ben alakası yok yani.
hayır onu kastetmemiş seninle ilgili yorumuma katıldığını anlatmaya çalışıyorSen demişsin ki ''bebeğe bombamı yerleştirmişler ? ''
Oda evet demiş. Ben alakası yok yani.
bu konu Arka sokaklarda vardı 238. bölümRusya turkiyedeki fuzeyle amerikayi vurwcakken beceremez bunun yerine çöp kanununu vurular))) bağlantı yine çok kötü
Ama Rusya, Amerika, Türkiye , füze hikayesi ciddi film olacak hikaye sen bu hikayeyi geliştir daha güzel olur.
Arka sokakların aynısı neden yazıyorsun orijinal bir şey bulsanabu konu Arka sokaklarda vardı 238. bölüm
hahahha ayyy @Harunnn60 yine bir el atsın şu senaryoya @pompy yine kudurdu vlla bu ne piss konudur öyle hahahakesilip kuzu eti diye saılan şeyler erkeklerin cinsel organımı yoksa adamın kendisimi o kısım biraz karışık @pompy ?
konuyu tam anlayan varmı @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Çiğdem-
işte orası olayın bam teli de kuzu eti niyetine onlarımı satmışlar ? )
Çeviriyi arada bir yapıyorum.hahahha ayyy @Harunnn60 yine bir el atsın şu senaryoya @pompy yine kudurdu vlla bu ne piss konudur öyle hahaha
arka sokaklarda oldu buhahahha ayyy @Harunnn60 yine bir el atsın şu senaryoya @pompy yine kudurdu vlla bu ne piss konudur öyle hahaha
bunun çevirisini yapman zor zaten pompy yeterince çevirmiş düdük makarnaları yakmış bile )Çeviriyi arada bir yapıyorum.
Çiğdem bu bölüm sana göre değil bence. Miden filan bulanabilir.
bu sefer ilk kez anladım konuyuhahahha ayyy @Harunnn60 yine bir el atsın şu senaryoya @pompy yine kudurdu vlla bu ne piss konudur öyle hahaha
hahah ayy eskiden gözlemcinin şeyini çorbaya aktıyordu @pompy o aklıma geldi hahahah aynısını sana uygulasın bence diğer bölümbunun çevirisini yapman zor zaten pompy yeterince çevirmiş düdük makarnaları yakmış bile )
bu sefer ilk kez anladım konuyu
dur sanada anlatayım bir grup diğer grubun malzemesinden çalıyor ve başka gruplara kızartıp kuzu eti diye dağıtıyor ana konu burası diğerleri yanal konu
ben dizide yokum o açıdan yerim sağlam bana bişey olmaz yalnız @Harunnn60 çeviri yapıyor onun durumu daha kötü çeviri yaparken başına bir hal gelebilirhahah ayy eskiden gözlemcinin şeyini çorbaya aktıyordu @pompy o aklıma geldi hahahah aynısını sana uygulasın bence diğer bölüm
Canım istemiyor yapmak. Belki bir gün yaparım.ben dizide yokum o açıdan yerim sağlam bana bişey olmaz yalnız @Harunnn60 çeviri yapıyor onun durumu daha kötü çeviri yaparken başına bir hal gelebilir
bunu çevirme zaten +18 lik alanlar çoğunlukta banlanırsın )Canım istemiyor yapmak. Belki bir gün yaparım.
Senin senaryolarını da bekleriz. Senin kalemin iyidir.bunu çevirme zaten +18 lik alanlar çoğunlukta banlanırsın )
benim kalemim forum kurallarına fazla gelir her hafta banlanmak istememSenin senaryolarını da bekleriz. Senin kalemin iyidir.
Heyecanla bekliyoruz.126.bölüm fragmanı
bir anda herkes bebeğin öldüğünü zanneder ama zeynoyu son anda tunç kurtarır ama Tunç yaralanır ama bişey olmaz Larissa ise fuhuş çetesi lideri olmak için Ardayı kullanmak ister
Ardaya benimle iş yaparmısın o mafyayı temizle fuhuş çetesinden parayı al Arda hayır der larissa ve ekibi Arda ya kabul edersin Eda acil destek başkomiserim Eda vakit yok ben müdahaleye giriyorum Silahını at Eda Yoksa Arda ölür Ali ozan başkomiser yetişir ekibiyle Ardayı ordan şanş eseri geçen Ali akdoğan komiser ve volkan komiser keskin nişancı susturu takar ve vurur şimdi başkomiserim hadi atın silahlarınızı ve bana yardım ediceksiniz hepiniz ölürsünüz
Arda larissayı vurur ve ölür ekibin peşinden gider ve ama kaçar Tunça telefonda polis öldürdü der Hangi polis Arda komiser biz bişey yapmadık Tekinle Metinin zeliha aşkından olan hesapları vardır Tunç Arda ve çevik kuvvet ardayı ağaca bağlarlar ve larissanın ekibi yıkılacak olan ağaca bomba bağlamış bide protesto çıkar ormanı koru çevre katliamına hayır çevik kuvvet gelir ve traktörler çocukları ezecekten kepçeye silahlı saldırı ve polisler çocuklara ateş eder ve kaçan çocuklar ve polisler ve bomba patlıcakten Eda gelip Ardayı kurtarır bunu ödüyecekler Tunç ve arkadaşlarının peşine düşerler çıkamazsınız burdan eda yol kapalı ölümede birlikte gidiyorsunuz ormanı yakarlar bu burda bitmez Larissanın ekibi vurulur ve yakarlar sivil arabaları alıp uçurumdan atarlar ekibi kandırmak için Ama şanş eseri ordan geçen zeliha görür yangına dalıp Ardayı kurtarır Eda komadadır ,
timur efeyi kendi doktoruna götürür yeğeni olduğu için onu dünya markası mafyanın şehzadesi yapmak ister Ali akdoğanın babası Escarbyo usta uyuşturucu satıcısı lakabı büyük üstad ve bir bakan adı behçat akdoğan faruka disiplin soruşturması açtığı için baro başkanı sokakta vurulur ve daha nice süprizleriyle halkın polisi yeni bölümüyle pazartesi günü fav10 nette @destere @Harunnn60 @beyazsoy @Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx
@sokak sanati
@xemrexxx poyraza gönderme var gel senaryomun fragmanında
aLİ akdoğanın babasına nediyorsunHeyecanla bekliyoruz.
126.bölüm fragmanı
bir anda herkes bebeğin öldüğünü zanneder ama zeynoyu son anda tunç kurtarır ama Tunç yaralanır ama bişey olmaz Larissa ise fuhuş çetesi lideri olmak için Ardayı kullanmak ister
Ardaya benimle iş yaparmısın o mafyayı temizle fuhuş çetesinden parayı al Arda hayır der larissa ve ekibi Arda ya kabul edersin Eda acil destek başkomiserim Eda vakit yok ben müdahaleye giriyorum Silahını at Eda Yoksa Arda ölür Ali ozan başkomiser yetişir ekibiyle Ardayı ordan şanş eseri geçen Ali akdoğan komiser ve volkan komiser keskin nişancı susturu takar ve vurur şimdi başkomiserim hadi atın silahlarınızı ve bana yardım ediceksiniz hepiniz ölürsünüz
Arda larissayı vurur ve ölür ekibin peşinden gider ve ama kaçar Tunça telefonda polis öldürdü der Hangi polis Arda komiser biz bişey yapmadık Tekinle Metinin zeliha aşkından olan hesapları vardır Tunç Arda ve çevik kuvvet ardayı ağaca bağlarlar ve larissanın ekibi yıkılacak olan ağaca bomba bağlamış bide protesto çıkar ormanı koru çevre katliamına hayır çevik kuvvet gelir ve traktörler çocukları ezecekten kepçeye silahlı saldırı ve polisler çocuklara ateş eder ve kaçan çocuklar ve polisler ve bomba patlıcakten Eda gelip Ardayı kurtarır bunu ödüyecekler Tunç ve arkadaşlarının peşine düşerler çıkamazsınız burdan eda yol kapalı ölümede birlikte gidiyorsunuz ormanı yakarlar bu burda bitmez Larissanın ekibi vurulur ve yakarlar sivil arabaları alıp uçurumdan atarlar ekibi kandırmak için Ama şanş eseri ordan geçen zeliha görür yangına dalıp Ardayı kurtarır Eda komadadır ,
timur efeyi kendi doktoruna götürür yeğeni olduğu için onu dünya markası mafyanın şehzadesi yapmak ister Ali akdoğanın babası Escarbyo usta uyuşturucu satıcısı lakabı büyük üstad ve bir bakan adı behçat akdoğan faruka disiplin soruşturması açtığı için baro başkanı sokakta vurulur ve daha nice süprizleriyle halkın polisi yeni bölümüyle pazartesi günü fav10 nette @destere @Harunnn60 @beyazsoy @Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx
@sokak sanati
@xemrexxx poyraza gönderme var gel senaryomun fragmanında
Ortalığı karıştıracak gibi.aLİ akdoğanın babasına nediyorsun