Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

12279207_511125929063627_4287423211735005927_n.jpg

Kurtlar Vadisi yazıyor bir daha bak istersen. Boş yorum yaptığımı düşünüyorsan saygı duyarım orada yazan neyse onun için konuştum ben.
bana kelime oyunu yapma perşembe günleri sezon başından beri de konfor mobilyanın sunduğu kurtlar vadisi diyor mesela onu ne yapacaz
adamlar zaten 13 senedir devam ettiği için bu ödülü vermiş anlamıyorum ki neyin peşindesin bu niyetli vadi konularına yorum yapma şu niyetinle benim için en vadi düşmanı adamdan daha tehlikelisin kime yalakalık peşindeysen yanlış yoldasın

@batuhankaralar bi daha izle bakim kadın ne diyor 13 yıldır ekranda olan kurtlar vadisi pusu

Son düzenleme:
Ulan ne iştir be kardeşim Ada'mdan kaçan kaçana :( haklının değil güçlünün yanında herkes :(((((((

Ulan ne iştir be kardeşim Ada'mdan kaçan kaçana :( haklının değil güçlünün yanında herkes :(((((((
yabancı birisi olsa insan sindirirde en yakınlardan gelince kolay kabullenemezsinde kardeşleri en yakınları tarafından bu hallere düşürülmesi daha üzücü olan tarafı

yabancı birisi olsa insan sindirirde en yakınlardan gelince kolay kabullenemezsinde kardeşleri en yakınları tarafından bu hallere düşürülmesi daha üzücü olan tarafı
aga bizde burdaki sözde vadicilere kızıyoruz adamı kardeşleri bile sattı bunlar mı satmayacak

Tahir elçi sorulmasa Meral Akşener hiç başsağlığı dilemeyecek zihniyet bu olsa gerek :(
aga o kadar askerimiz şehit oluyor tahir elçinin onlardan farkı ne onların ki can değil mi
ben bu adamı tanımıyorum ama pkk terör örgütü değildir diyen birinin ölümüne de üzülmem

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan