Polat Şaşmaz
Favori Üye
KGT yerine Elif yenge de olsa olurmuş ama doğrusu böyle, o sahnede gerçek efsanelere haksızlık yapmışlar.Düzenleme v2
Seyfo Dayida yokKGT yerine Elif yenge de olsa olurmuş ama doğrusu böyle, o sahnede gerçek efsanelere haksızlık yapmışlar.
bana kelime oyunu yapma perşembe günleri sezon başından beri de konfor mobilyanın sunduğu kurtlar vadisi diyor mesela onu ne yapacaz
Kurtlar Vadisi yazıyor bir daha bak istersen. Boş yorum yaptığımı düşünüyorsan saygı duyarım orada yazan neyse onun için konuştum ben.
gerçekse hayırlı olsunZübeyr Şaşmaz Edhoya katilmis ne diyorsunuz bu olaya ?
yabancı birisi olsa insan sindirirde en yakınlardan gelince kolay kabullenemezsinde kardeşleri en yakınları tarafından bu hallere düşürülmesi daha üzücü olan tarafıUlan ne iştir be kardeşim Ada'mdan kaçan kaçana haklının değil güçlünün yanında herkes ((((((
aga bizde burdaki sözde vadicilere kızıyoruz adamı kardeşleri bile sattı bunlar mı satmayacakyabancı birisi olsa insan sindirirde en yakınlardan gelince kolay kabullenemezsinde kardeşleri en yakınları tarafından bu hallere düşürülmesi daha üzücü olan tarafı
güzel söyledin aga güçlüyken iyi günde herkes arkanda olur zatenaga bizde burdaki sözde vadicilere kızıyoruz adamı kardeşleri bile sattı bunlar mı satmayacak
öylegüzel söyledin aga güçlüyken iyi günde herkes arkanda olur zaten
aga o kadar askerimiz şehit oluyor tahir elçinin onlardan farkı ne onların ki can değil miTahir elçi sorulmasa Meral Akşener hiç başsağlığı dilemeyecek zihniyet bu olsa gerek
Ya aga hdp nin mecliste resmiyle ciktigi adamama mi uzuluyosunuz yapmayinTahir elçi sorulmasa Meral Akşener hiç başsağlığı dilemeyecek zihniyet bu olsa gerek
Zübeyr olayina ne diyosunaga o kadar askerimiz şehit oluyor tahir elçinin onlardan farkı ne onların ki can değil mi
ben bu adamı tanımıyorum ama pkk terör örgütü değildir diyen birinin ölümüne de üzülmem