MusicSurvivor All Star | 17.Hafta

Sana hitap etmese de forumun geneline hitap edecektir final puanı alacağımı düşünüyorum 2 hafta aradan sonra. :D Çeyrek final öncesi moral bulalım. :A

Dönecem inşallah bir ara. :A
inş final puanı alırsın benim 2-3 evmediğim yalın şarısı var ve onlarda ne tasadüftür genelin sevdiği şarkılar yanı dediğim gibi benim yalın zevkim diğerleriyle örtüşmüyor :F
adaletli olmam lazım ama genel üyelerden ilgi görürsün inş diyeyim :A:A:A

inş final puanı alırsın benim 2-3 evmediğim yalın şarısı var ve onlarda ne tasadüftür genelin sevdiği şarkılar yanı dediğim gibi benim yalın zevkim diğerleriyle örtüşmüyor :F
@Bully yarışma bittila son virajdayız 3 hafta kalmış :F Çiko sende rahatlarsın artık son virajda olamadığım yarışma sonunda bitti diye :A

Normal sezonda 1.olmuştum bu şarkıyla. :D

Çeyrek finalde desteğini bekliyorum artık. :A

Pardon Yanlış Oldu :D

Evet işte geldik asıl efsane şarkılara geçme vakti :D

Bu hafta Tarkan`nın en efsane şarkıları arasında gösterilen bugün çoğu şarkının altyapısına ulaşamadığı bir şarkıyla karşınızdayız :A ''Ölürüm Sana''

@sokak sanati @denizz19 @Bully @EFE UYSAL @Harunnn60 @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @destere @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @Billy Kane @hayret bi şey @ABAY_06 @batuhankaralar @Yiğitt
iyi şarkı:) bakalım nasıl bir hafta olacak başarılar:)

iyi şarkı:) birçok defa dinlediğim bir şarkıdır başarılar:)