hayır be sürekli laf eden babaanne hem pervin erkek için her şeyi yapıyor cücük acun da reyting için benzihyorlar yaniPervin sen oluyorsun heralde
hayır be sürekli laf eden babaanne hem pervin erkek için her şeyi yapıyor cücük acun da reyting için benzihyorlar yaniPervin sen oluyorsun heralde
ne toparlanması ayolll dizi bitti biticek hahahadizi toparlanıyor gibi kıskanç @Çiğdem- ; diziyi izlemeyen @sürgünüm ve totoş @destere ye topluca nanik yapıyor
Asiye ve Çetin sonunda evlendi diyologları da eskiye dönüyor gibi
Çiçek umut asiyenin kızı değilmiş semra anneannem naptı acaba yine yalıya da dödü çarpılmış olarak eski nişanlısı da çıktı düşman olarak
neyse artık mineciyiz kız sonuna ka haklı taylan-asiye-çetin hepsi totoş unuttular mineyi ve ailesini
pervin bıçakla ev bastı resimleri aldı artık bıçakladığının delili yok ama evi kaptırdı salime
ali maya alemine girdi bakalım nolacak
berkan artık geberip gitsin
baloda olanlar güzeldi
@Aserat @Harunnn60 @Almila
ayol senaryo toparlanıyor neyse 39-40.bölüme final yapsa da olurne toparlanması ayolll dizi bitti biticek hahaha
dizi toplaşıyor bencede ) aslan şimdi mineye çalışıyor? beybi de asiyenin beybisi değilmiş , fatma da değişmiş sanırım kırgın çiçeklerdeki songülün annesi eski fatmaydı şimdiki bir garip duruyor ,dizi toparlanıyor gibi kıskanç @Çiğdem- ; diziyi izlemeyen @sürgünüm ve totoş @destere ye topluca nanik yapıyor
Asiye ve Çetin sonunda evlendi diyologları da eskiye dönüyor gibi
Çiçek umut asiyenin kızı değilmiş semra anneannem naptı acaba yine yalıya da dödü çarpılmış olarak eski nişanlısı da çıktı düşman olarak
neyse artık mineciyiz kız sonuna ka haklı taylan-asiye-çetin hepsi totoş unuttular mineyi ve ailesini
pervin bıçakla ev bastı resimleri aldı artık bıçakladığının delili yok ama evi kaptırdı salime
ali maya alemine girdi bakalım nolacak
berkan artık geberip gitsin
baloda olanlar güzeldi
@Aserat @Harunnn60 @Almila
bir kamyon dolusu adamı toplasan bir değeri yok senarist foktanaboovv selinin ablası çıktı ya la saidle el ele verio kötülük yapacakalr bir yandan da arslan var neyse şu arslanaı mine il evlendirip öldürmeli böylece mine zengin olur hem de karakterler azalır çok fazla oldular fatma taylana oyun oynadı bakalım said taylana napacak pervin kocasılzıktan kudrdu salimin arabasını yaktı ali ile kardeş kardeş uyuydular
dizideki karakterler;
çok karakter var 20 ye düşürülmeli tez vakitte semra anneanne de sahalara dönmeli diğerleri onun ka kötülük yapamıyor
- asiye
- çetin
- mine
- taylan
- ömer
- ömerin sevgilisi
- pervin
- hale
- salim
- semra
- arslan
- said
- bade
- fatma
- fatmanın yiğeni
- babaanne
- zeynep
- öteki hizmetçi
- berkant
- berkantın annesi
- ali
- alinin kız kardeşi
- alinin annesi
- halenin annesi
- mehmet
- tuğracan
- asiyenin kardeşi
@Çiğdem- @destere @vadikızı @denizz19 @MelankoliK
makbule kosif vardı gitti o en başta gelmicekti dizinin içine eti de gitti.ssdizi toplaşıyor bencede ) aslan şimdi mineye çalışıyor? beybi de asiyenin beybisi değilmiş , fatma da değişmiş sanırım kırgın çiçeklerdeki songülün annesi eski fatmaydı şimdiki bir garip duruyor ,
yakında tüm dişileri bir holding sahibi kapacak dizide aşağısı kurtarmaz
bir kamyon dolusu adamı toplasan bir değeri yok senarist foktan
Duyduğuma göre Semra Nenenin rolünü azaltmışlar hatta reytingleri de düşmüş bu yüzdenaboovv selinin ablası çıktı ya la saidle el ele verio kötülük yapacakalr bir yandan da arslan var neyse şu arslanaı mine il evlendirip öldürmeli böylece mine zengin olur hem de karakterler azalır çok fazla oldular fatma taylana oyun oynadı bakalım said taylana napacak pervin kocasılzıktan kudrdu salimin arabasını yaktı ali ile kardeş kardeş uyuydular
dizideki karakterler;
çok karakter var 20 ye düşürülmeli tez vakitte semra anneanne de sahalara dönmeli diğerleri onun ka kötülük yapamıyor
- asiye
- çetin
- mine
- taylan
- ömer
- ömerin sevgilisi
- pervin
- hale
- salim
- semra
- arslan
- said
- bade
- fatma
- fatmanın yiğeni
- babaanne
- zeynep
- öteki hizmetçi
- berkant
- berkantın annesi
- ali
- alinin kız kardeşi
- alinin annesi
- halenin annesi
- mehmet
- tuğracan
- asiyenin kardeşi
@Çiğdem- @destere @vadikızı @denizz19 @MelankoliK
eski formuna kavuşsa reyting firlicek .ssDuyduğuma göre Semra Nenenin rolünü azaltmışlar hatta reytingleri de düşmüş bu yüzden
meluncum konu açarken bilgisayardan konuya video yükleyebiliyor muyuz ?eski formuna kavuşsa reyting firlicek .ss
evet yükleyebiliyoruzmeluncum konu açarken bilgisayardan konuya video yükleyebiliyor muyuz ?
Nasıl peki bir izah etsen güzel bir video buldum ama paylaşamıyorumevet yükleyebiliyoruz
linkini kopyala mesajı yazdığın yere ekleNasıl peki bir izah etsen güzel bir video buldum ama paylaşamıyorum
KöfteThore bilgisayardan video yükleyeceğim diyorum,onu ben de biliyorumlinkini kopyala mesajı yazdığın yere ekle
bilgisayardan yüklenmiyorKöfteThore bilgisayardan video yükleyeceğim diyorum,onu ben de biliyorum
Kaldı o zaman @sokak sanati nın Rihannası, Kibariye'den "eller kadir kıymet bilmiyor annem"i seslendiriyordubilgisayardan yüklenmiyor
Kaldı o zaman @sokak sanati nın Rihannası, Kibariye'den "eller kadir kıymet bilmiyor annem"i seslendiriyordu
Tabi videosunu paylaştım bakarsınKibariye'den daha güzel söyler.
ne toparlanması ayolll dizi bitti biticek hahaha
dizi güzel ilerliyor bence selenin kardeşi çı ktı şimdide bakalım daha neler olacak
dizi toplaşıyor bencede ) aslan şimdi mineye çalışıyor? beybi de asiyenin beybisi değilmiş , fatma da değişmiş sanırım kırgın çiçeklerdeki songülün annesi eski fatmaydı şimdiki bir garip duruyor ,
yakında tüm dişileri bir holding sahibi kapacak dizide aşağısı kurtarmaz
bir kamyon dolusu adamı toplasan bir değeri yok senarist foktan
Duyduğuma göre Semra Nenenin rolünü azaltmışlar hatta reytingleri de düşmüş bu yüzden
meluncum konu açarken bilgisayardan konuya video yükleyebiliyor muyuz ?
bu yalı lale devri ve dudaktan kalbe zamanı da çok entrika gördü ama böylesini görmedi arkadaş yuh yani seleninkardeşi geldi bade taylanı yo kettiler anında son sahnede hale badenin maskesini düşürdü bakalım çetin ve asiyeye söylicek miKibariye'den daha güzel söyler.