Yiğitt Konu Açmada 2000'ler Kulübünde!

yalnız resim çok kapalı çıkmış :) lady gagayı tam görememişiz yeteneklerini kapatmışsın beyaz örtüyle :)
Kalbin sıkışmasın sonra. :A Bir resim daha vardı da koymaya cesaret edemedim. :A @destere
matt-bomer-finn-wittrock-went-shirtless-on-ahs-hotel-last-night-13.jpg

635829460634845373547379968_2D71710E00000578-3273655-image-a-2_1444922982022.jpg

Yine bir kulüp, yine konuyu açan @Bully :bhr: :Z

Teşekkürler canısı da hediye ede ede Eylül'ü mü hediye ettin. :T: @xemrexxx ve @Çiğdem- den parlak hediyeler bekliyorum. :bhr:

Neyse yeniden Teşekkürler bebüşüm. :Z
tebrikler pis yiğit.ss
sana @Çiğdem- inkini hediye ediyorum :A
1_big.jpg
aaa @xemrexxx benim 1 numaralı herifimi sana vermiş zaten bundan daha hoş bir hediyem olamaz sana :F:F:F

ayy bu arada jensen ackles i kerem bursinle bir tutmana kızdım @Yiğitt :kizgin::kizgin::kizgin:

bu adam çok harika gerçekten 1 numara emrenin sana göstermesinede kızdım ben senden saklıyordum :(:(:(
jensenackles878704ze61.jpg

1 ay önce tipini sevmiyorum demiştin adım gibi hatırlıyorum :A
Kötü demişim. :(

olmamış yine kırmızı şey sanki fazla gibi :))

bu arada @Yiğitt i kutlamayı unutmuşum lafa daldık öyle kaldı kutlama mesajımız :))

yiğit iyi açmalar :))
Teşekkür ederim @destere :D

aaa @xemrexxx benim 1 numaralı herifimi sana vermiş zaten bundan daha hoş bir hediyem olamaz sana :F:F:F

ayy bu arada jensen ackles i kerem bursinle bir tutmana kızdım @Yiğitt :kizgin::kizgin::kizgin:

bu adam çok harika gerçekten 1 numara emrenin sana göstermesinede kızdım ben senden saklıyordum :(:(:(
jensenackles878704ze61.jpg
Aynen Kerem daha iyi. :A

Tebrik ederim @Yiğitt, nice güzel konulara. :X

Büyük ihtimalle gözlerini bayram ettirecek olan hediyen de aşağıda. :A
tumblr_nt3dw1Ul5t1r6y6rao1_500.jpg