tamam bekliyoruz çeviriyi )Türkçe çevirisini ilk bölüme özel yaparım. O zaman anlarsınız.
tamam bekliyoruz çeviriyi )Türkçe çevirisini ilk bölüme özel yaparım. O zaman anlarsınız.
Amladim değil da karakterler bit gibi çıkıyor çok yorucu akılda tutmak bu kim daha birinci bölüm onu aklında Tut ama ikinci bolumde o karakter buhar olmuş. Önce bir karakter tanit değil mi
ben karakterlerden çok ne diyorlar niye varlar konu ney neden yaşıyor bu insanlar amaç nedir bombalar niye patlıyor oraları anlayamadım karakterin ahmet mehmet olmasını zaten pas geçtimde niye niçin neden sebep kısımları yok ortada )Amladim değil da karakterler bit gibi çıkıyor çok yorucu akılda tutmak bu kim daha birinci bölüm onu aklında Tut ama ikinci bolumde o karakter buhar olmuş. Önce bir karakter tanit değil mi
Sebepleri yazıyor ama diyalog halinde yazıyor iki kelime olunca çoğu kişi atlıyor.ben karakterlerden çok ne diyorlar niye varlar konu ney neden yaşıyor bu insanlar amaç nedir bombalar niye patlıyor oraları anlayamadım karakterin ahmet mehmet olmasını zaten pas geçtimde niye niçin neden sebep kısımları yok ortada )