26 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Neyi kabulleneyim?

Ilk mesajda reytingler kötü demişim zaten. Okumayı dene. :F
+5 i ne zaman ekliyoruz :d 2 yıldan fazladır forumdasın reytingleri takip ediyosun ama hiçbişey öğrenememişsin milletin bu diziyi takmadığını bereni mereni de takmayacağını öngörmüş olman lazımdı ama bu öngöründen son derece uzaksın

+5 i ne zaman ekliyoruz :D 2 yıldan fazladır forumdasın reytingleri takip ediyosun ama hiçbişey öğrenememişsin milletin bu diziyi takmadığını bereni mereni de takmayacağını öngörmüş olman lazımdı ama bu öngöründen son derece uzaksın
Sizin sevmediğiniz isimler hep kötü zaten. :)
Bundan sonra yorumlarıma müdahale etmezsen sevinirim. Yoruyorsun forumda insanları çünkü.

+5 i ne zaman ekliyoruz :D 2 yıldan fazladır forumdasın reytingleri takip ediyosun ama hiçbişey öğrenememişsin milletin bu diziyi takmadığını bereni mereni de takmayacağını öngörmüş olman lazımdı ama bu öngöründen son derece uzaksın
Bundan sonra yorumlarıma müdahale etmezsen sevinirim. Yoruyorsun forumda insanları çünkü.

Ama Diriliş onu tahtından etti :A
hangi taht melun :A neyse takas gelene ka yorum yapmayanlar atılmış konuya (sana demiyom) @Çiğdem- bu duruma teşhişi koymuştu:A

Evet hacı uzak kaldım :D Kiralık Aşk o kadar izleniyormuş mu :D? Sözümü geri alıyorum o zaman :)
kanalın en çok izleneni kiralık aşk :D tüm gruplarda 8 i geçiyor genelde:D
paramparça da tüm gruplarda 6 yı geçiyor
kyg düştü 4-5 alıyor
kara sevda 5.5-6.5 arası tüm gruplarda:D
kösem totalde 4. ya da 5. gibi ab-abc1 de 2.olur kiralık aşltan sonra

hadi ordan be atıp tutmak kolay tabi ölü dizi ismiyle geçiyor bu şişirme dizinizi ve hala konuşuyorsun +5 -5 diye
ders alın biraz ders :D

Analar ve Anneler'e zaman atlaması pek yaramamış maalesef. AB'de hala ilk 10'da yer alması güzel, ama Total'i her hafta eriyor. Yine de Ay Yapım 13 bölümden önce bitmesine izin vermez diye düşünüyorum.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in ise beklentilerin uzağında olduğu açık. Artık senaryoya yeni rötuşlar mı yaparlar, yoksa Beren'in gelişini mi öne alılar bilmiyorum; ama bir şekilde toparlanması şart.

Kösem sıkıcı bir 2.bölümden sonra çok iyi bir 3.bölümle geldi yükseleceğini düşünüyordum ama beklediğimden kötü geliyor. :( Herkes yazmış gerçi ama süre kısalsa ve sıkıcı sahneler olmasa bir de Beren erken gelirse yükseleceğine inanıyorum...