gelsinler sorun yoksdayana dayana sana gelecekler gibi ) neyse senin yeniçeri oğlanlar çıktı
Reklama da girmedi daha.Dizi cidden yavaş yavaş oturuyor.
senin bülbül çıktı izlegelsinler sorun yok
şu ermeni yeniçeride yumurta gibi çocukmuş onu ocakta sağlam bırakmazlar
tam oturmasını bekliyoruz tam otursa sorun kalmayacak şimdilik bazı sahneler dağınık duruyorDizi cidden yavaş yavaş oturuyor.
eski sümbülle kıyaslayınca şimdiki bülbül çok vasat duruyorsenin bülbül çıktı izle
Reklama da girmedi daha.
handan şimdi düşünsün dursun ))eski sümbülle kıyaslayınca şimdiki bülbül çok vasat duruyor
Aynen şöyle oynak birisi de yok. Bir Cennet var o kadar.eski sümbülle kıyaslayınca şimdiki bülbül çok vasat duruyor
tam oturmasını bekliyoruz tam otursa sorun kalmayacak şimdilik bazı sahneler dağınık duruyor
yine bizim sütoğlanı ahmet safiyenin kucağına düştü hazine gelmemiş )Aynen şöyle oynak birisi de yok. Bir Cennet var o kadar.
baktıki torunu grup yapmakla meşgul kadın mecburen divanı tekrar topladıSafiye tüm divanı toplamış tekrar divan yapıyor.
@Çiğdem- sana kaptırmaz onu )Ben Ekini çok sevdim. Bu bölüm gözüme girdi.
Safiye tüm divanı toplamış tekrar divan yapıyor.
Ben Ekini çok sevdim. Bu bölüm gözüme girdi.
bu ekin @Çiğdem- in hakeem oğlanına benzemiyor mu hem tip olarak hm de dizideki karakter anasız bir şey yapamıyor )baktıki torunu grup yapmakla meşgul kadın mecburen divanı tekrar topladı
vay pis safiye.ss