mustiyi yeniçerelere teslim edecek gibibu anastasia mustiye yol mu yapıyor
mustiyi yeniçerelere teslim edecek gibibu anastasia mustiye yol mu yapıyor
hayatında diriliş izlemeyen biri ve objektiflik heıımmmm.objektiflik benden sorulur tabiki düdayi daha bir kaliteli
sahnelerini izle nutkun tutulur. boş konuşuyo burdakiler.
hayatında diriliş izlemeyen biri ve objektiflik heıımmmm.
hayır istanbul ünisinin oradaki saray şu an parçası var mı bilmiyorumBu göz yaşı sarayı. Edirne'de saray degil mi? @xemrexxx
sende bizimkini izlemedin o zaman hiç birimiz konuşmayak.Halime haklı.
DCiddeen handana koyun emanet edilmez.
Sende bu sahneyi izlemedin. Noş konuşuyorsun.
kadir oğlan kızı şapcak izlekarpuzu kestikten sonra kabak çıktı demek kolay önemli olan uzaktan kabakla olmuşu ayırmak )
ergenleri de çekmeli diziye şu an coşmuşlardır twitterdaOfff Kadir sahneleri çıktı yine.
Nee. Hic bilmiyordum.hayır istanbul ünisinin oradaki saray şu an parçası var mı bilmiyorum
sende bizimkini izlemedin o zaman hiç birimiz konuşmayak.
ama benim gülcan sultanım bayağı direniyor kadire yüz vermeyecek gibikadir oğlan kızı şapcak izle
ergenleri de çekmeli diziye şu an coşmuşlardır twitterda
çok açıklayıcı oldu bende artık senin tabirinle düdayiciyim.karpuzu kestikten sonra kabak çıktı demek kolay önemli olan uzaktan kabakla olmuşu ayırmak )
evet o 1541 de taşınmış harem topkapıya bence sülo hüreme git gel her gece sıkılıp taşıdı haremi topkapıya @destere ne dersin bu işeNee. Hic bilmiyordum.
Sülo bazen kızınca Hürrem' i gönderiyordu hic gönderdi mi oraya
anastasia ne diyor italyanca lorenzo medici sülalesindenmi geliyormuşkadir oğlan kızı şapcak izle
ergenleri de çekmeli diziye şu an coşmuşlardır twitterda
kaçırdım onu mesaj yazarkenanastasia ne diyor italyanca lorenzo medici sülalesindenmi geliyormuş
kardeşine çok sinirlendi gülcan sultanı yedirmeyecek brodere )Şahin yakaladı.