25 Kasım 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
25 Kasım 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

empire_cimsir.jpg.jpg

Çarşamba Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Empire şok bir düşüş yaşayarak 3.1 reytinge düştü. Geçen hafta ki reytingi ile arasında 1.3 reyting var. Dizi büyük düşüş yaşasa da oranları halen iyi sayılır.

Fox'un yeni dizilerinden birisi olan Rosewood bu hafta kan kaybetti. 1.2 reytinge düşen dizinin tek şansı Fox'ta yayınlanıyor olması.

Survivor ise 1.8 reytinge düşerek eski günlerini mumla arıyor.

Arrow , Supernatural, The Middle, The Goldbergs ve Modern Family bu haftayı pas geçti.

İşte Çarşamba Gecesinin Reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

empire a nolmuş öyle 😱 @destere @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @mrt-06 diziboxa 2x5 2x6 2x7 yüklenmiş altyazılı olarak izlemeye gidiyom ben kösem yeni bölüme ka:D
hepsi yayınlansın topluca girişeceğim empire a :)
ben izlemeyince dizi çökmüş

o pas geçmiş dediğin diziler nedir yayınlammamışmı ?

Şükran günü varmış ABD'de o yüzden diyorlar. :D
@destere @Çiğdem-
şükran günü varmış başta söyleseydin ya :) empire ın düşüşü normal o zaman :))

hepsi yayınlansın topluca girişeceğim empire a :)
ben izlemeyince dizi çökmüş

o pas geçmiş dediğin diziler nedir yayınlammamışmı ?

şükran günü varmış başta söyleseydin ya :) empire ın düşüşü normal o zaman :))
Pas geçmiş demek yayınlanmamış demek. :A @Çiğdem- in kanalı akıllı tabi bu hafta yayınlamazlar. :A

İnsanın şu reytinglere bakası gelmiyor, bayramlarda bile bizim reytinglerimiz daha yüksek. :D

Reytinglerden de görüldüğü gibi FOX'un Empire ve Rosewood'u Şükran Günü'nde yayınlaması büyük bir hata olmuş.

empire a nolmuş öyle 😱 @destere @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @mrt-06 diziboxa 2x5 2x6 2x7 yüklenmiş altyazılı olarak izlemeye gidiyom ben kösem yeni bölüme ka:D
İnsanın şu reytinglere bakası gelmiyor, bayramlarda bile bizim reytinglerimiz daha yüksek. :D
yayınlansa hindi niyetine arrow un oliver ını keserlerdi parlak çok ucuz atlatmış olayı :)
Senin toplu yorumlarını biliyoruz Da Vinci'den gay Jamal'lı kısımları izleyip diğer kısımları atlıyordursun. Ayrıntılı yorum isteriz. :)
Pas geçmiş demek yayınlanmamış demek. :A @Çiğdem- in kanalı akıllı tabi bu hafta yayınlamazlar. :A
hahahah ayy işte benim cw kanalım :A:A:A
ünde flash yoktu yarında vampir dizilerim yok sanırım bugün süpernatural arrow zaten yoktu kısaca topluca dizilerimizi çektik yayından:Z:Z:Z
bakalım bu hafta kimi konusucaksınız @destere özellikle :A:A:A

ünde flash yoktu yarında vampir dizilerim yok sanırım bugün süpernatural arrow zaten yoktu kısaca topluca dizilerimizi çektik yayından:Z:Z:Z
çiğdem gelmiş biri beni kurşuna dizsinde kurtulayım bu hayattan :))

Hahah :F Kız sen mi gizlice yönetiyorsun bu kanalı yoksa. :A