25 Kasım 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

@Çiğdem-'in programı çökmüş :A
hep kötü alıyordu bu koca kafalar ama ilk kez işe yaradılar harika doyumsuz bir programdı
türkiyenin en iyilerinden olduğunu birkez daha gösterdi musti adam tarkanla birlikte türkiyenin mega starlarından ama böyle bir kişilik olamaz bukadar sempatik 0 komples adam gibi adam sabaha kadar konuşa dinlerdim vlla 90lı yıllardan anıları herşeyiyle harika bir adam gerçekten mustafa sandal :love1::love1::love1:

hep kötü alıyordu bu koca kafalar ama ilk kez işe yaradılar harika doyumsuz bir programdı
türkiyenin en iyilerinden olduğunu birkez daha gösterdi musti adam tarkanla birlikte türkiyenin mega starlarından ama böyle bir kişilik olamaz bukadar sempatik 0 komples adam gibi adam sabaha kadar konuşa dinlerdim vlla 90lı yıllardan anıları herşeyiyle harika bir adam gerçekten mustafa sandal :love1::love1::love1:
Aynen öyle Abde 12ye 0.28 kalmış :A

Dirilişe tebrikler.
Kara Sevda bu zorlu günde boşluk bulup tüm gruplarda 6+ alabildi. Dizinin çok iyi havası var. Fragmanlar boş geliyor ama dizide boş geçen sahne yok süper. Çok iyi de gitmiş tebrikler.
Fatih Portakal ve Zuhal Topal.:love1:

AB de hala kötü :A

Tunçun gidişi ile senaryo ve izleyici koptu melun .ss
Ab'de nesi kötü la 3 reyting almış bazı haftalık diziler o kadar alamıyor. :A Totali saymıyorum bile. :D

Senaryo koptu mu bilmem de izleyici kopmamış gibi yalnızca sen kopmuşsun sanırım. :F

Poyraz Karayel'in dünkü muhteşem bölümüyle düşüş yaşamasına üzüldüm, kesinlikle çok daha iyi sonuçları hak ettiğini tekrar söylememe gerek yoktur sanırım.
Aklımda 40 diye kalmış. :D

Dün senin dizine de baktım bol dram vardı. Yine Sema'yı kullanmışlar reyting için. :D Geçen yıl da Poyraz kızı vurmuş gibi yapmışlardı.
Reyting için Sema'yı veya başka bir karakteri kullanma gibi bir durum yok. Geçen bölümün sonunda Sema, Sefer'i nikah masasında bıraktığı için bölümün başlarında onların durumuna ağırlık verildi, mesele bu. :)

Poyraz Karayel'in dünkü muhteşem bölümüyle düşüş yaşamasına üzüldüm, kesinlikle çok daha iyi sonuçları hak ettiğini tekrar söylememe gerek yoktur sanırım.

Reyting için Sema'yı veya başka bir karakteri kullanma gibi bir durum yok. Geçen bölümün sonunda Sema, Sefer'i nikah masasında bıraktığı için bölümün başlarında onların durumuna ağırlık verildi.
Yalan mı daha önce de kullanmamışlar mıydı? Hani geçen yıl Poyraz, Sema'yı vurmuş gibi yapmışlardı hatırlarsan. Ben izlemeden yorum yapmam.
Tıpkı yine kadını kullandılar bu seferde hastaymış. Gidip izliyorum sonra yorumları okuyorum boşa konuşmuyorum. :)

Yalan mı daha önce de kullanmamışlar mıydı? Hani geçen yıl Poyraz, Sema'yı vurmuş gibi yapmışlardı hatırlarsan. Ben izlemeden yorum yapmam.
Tıpkı yine kadını kullandılar bu seferde hastaymış. Gidip izliyorum sonra yorumları okuyorum boşa konuşmuyorum. :)
İzlediğini biliyorum, ama reyting için özellikle bir şey yapıldığı yok. Orada Zafer'in planı nedeniyle o numarayı yapmak durumunda kaldılar, yani hikayenin akışı öyle. Sen de haklısın, ama Poyraz'ın reyting sıkıntısı olmadığı için o tür numaraları kullanabilecek bir yapım değil. :)

İzlediğini biliyorum, ama reyting için özellikle bir şey yapıldığı yok. Orada Zafer'in planı nedeniyle o numarayı yapmak durumunda kaldılar, yani hikayenin akışı öyle. Sen de haklısın, ama Poyraz'ın reyting sıkıntısı olmadığı için o tür numaraları kullanabilecek bir yapım değil. :)
Reyting sıkıntısı yok tabi ama lider olmak için bu taktikler yapılabilir. Kırgın Çiçekler'de yapıyor yani bu kötü bir şey değil bence. O yüzden yorumumu kötü gibi algılamana gerek yok. Her dizi bu taktiklere başvurur. :)

Reyting sıkıntısı yok tabi ama lider olmak için bu taktikler yapılabilir. Kırgın Çiçekler'de yapıyor yani bu kötü bir şey değil bence. O yüzden yorumumu kötü gibi algılamana gerek yok. Her dizi bu taktiklere başvurur. :)
Kötü algılamıyorum, sadece açıklama getiriyorum ki yapılan şeylerin boş yere olmadığı bilinsin. :)

Kötü algılamıyorum, sadece açıklama yapıyorum ki yapılan şeylerin boş yere olmadığı bilinsin. :)
Boş yere değil tabi meyvesini yiyor işte yapım ve kanal. :)

Her neyse sürekli yorumlarıma müdahale ediyorsun Aserat. Sanki biz dizileri kötülüyor muşuz gibi algılıyorsun bundan da vazgeçersen sevinirim. Kendin bizden daha ağır eleştiri yapıyorsun bunu unutma.

DUGUN DERNEK iyi gitmiş tv de ilk kez olmamasına rağmen 2. olmuş diriliş yine her zamanki diriliş :D kara sevda düşer diye beklerken iyiye doğru gidiyor