Poyraz Karayel 33. Bölüm Yorumları

Hayal sahnesi az daha devam ederse ağlayacaktım, bu bölüm ağlatmaya niyetliler belli:T

Poyraz Karayel'in komedi sahneleri de oldukça güzeldir, ama bu bölüm hiç göremeyeceğiz gibi. :(

Sefer her şeye rağmen bir kadına el kaldırabilecek hale geldiyse maalesef yeniden kendisinden nefret etmeye başlıyorum, kusura bakmasın. Haksız olduğunu söyleyemem, ama bunu ifade etme şekli çok yanlış.

Vay be '"Ben bu işin olmayacağını anladım. Nerden biliyonuz mu? Çünkü gerçek olmayacak kadar güzeldi."

Poyraz Karayel'in komedi sahneleri de oldukça güzeldir, ama bu bölüm hiç göremeyeceğiz gibi. :(

Sefer her şeye rağmen bir kadına el kaldırabilecek hale geldiyse maalesef yeniden kendisinden nefret etmeye başlıyorum, kusura bakmasın. Haksız olduğunu söyleyemem, ama bunu ifade etme şekli çok yanlış.
Sefer dört dörtlük şahane bir salon beyefendisi değil. İncelikli bir 'mafya' sadece, eli kalktı ama vurmadı. Bazen neticeye bakmak lazım :D

Konuyla alakası yok, ama Sefer şu sakallarını biraz kessin lütfen, HD kalitesinde izleyince ne kadar çirkin göründüğü anlaşılıyor. Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni'yi izlemiyoruz sonuçta.

Sefer dört dörtlük şahane bir salon beyefendisi değil. İncelikli bir 'mafya' sadece, eli kalktı ama vurmadı. Bazen neticeye bakmak lazım :D
Ama yine de karşısında bir kadın var. Sen de haklısın, ama ben Sema'cı olduğum için olanları başka bir gözle değerlendirmiş olabilirim. :X

Müsteşar hanımın isteği işleri karıştıracak gibi.

Bu Ethem Özışık beyefendi diziyi kaleme almadan önce rakı içiyor olmalı heralde. Çünkü kafa yapmadan böyle sahneleri yazacağına inanmıyorum. :)

Diğerleri neyse, ama bari Ayşegül'e anlatsaydın be Sema; kaç yıllık arkadaşsınız neticede. :(

Müsteşar ablayı oynayacak kimse kalmadı mı ya :F Neyse hikaye güzel açıldı, bakalım neler olacak :bhr:

Ulan Murat Yıldırım böyle güzel kadınım olacak da bırakacağım he. Akılsızsın oğlum. :)

Dedem aşk acısını çok gerçekçi anlatıyor. Aynı durumu ben de yaşadığım için çok iyi anlıyorum. :)