gündüz programları hakkında ne düşünüyorsunuz

ezel dayı

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
10 Nisan 2011
Mesajlar
369
Reaksiyon puanı
14
Puanı
120
yemekteyiz,eski günlerini arıyor
masterchef,benim gözzümde iğrenç bir program
müge anlı,reyting düştükçe eskileri getirip toparlıyor:J
esra erol,fene deği seneye devam eder
soframız, çok kötü.. hiç tat veriyormiyor bu star bitik yahu
zuhal topal, berbat evlilik adına hiçbir şey yok ve şarkıya dökmüşler[bu yazıyı okuyanlar merak ederse öyle bir şey diyecem ki inanamayacaksınız sorun..]
arka sokaklar tekrar her gün iyi gidiyor
fox unutma beni fena değil[8D]
 
Açıkçası sabah programları ilgimi çekmiyor, zaten gündüzleri evde pek olamıyor ancak akşamları izleyebiliyorum TV. Ama Yemekteyiz' in eski prestiji hiç kalmadı, nerdeyse herkes izlerdi. Evlilik programları çok rahatsız edici, ben zaten onlara şov programı gözüyle bakıyorum.
 
Benim de gündüz kuşağı programlarıyla aram hiç iyi değil. Gündüz haber ve müzik kanalları dışında televizyon izlemiyorum diyebilirim :)

Sadece bu hafta başlayan Avrupa Yakası'nın 1.sezon tekrar bölümlerini izliyorum...

Yemek ve evlilik programları gördüğüm zaman direkt çevirdiğim programlar :)
 
Kanal D
Güne 'Günaydın' ile başlıyor. Sabah okula gitmeden önce kahvaltı yaparken izliyorum zaman zaman. İyi bir program. Daha doğrusu İrfan Değirmenci sayesinde çok iyi.
Doktorum'la devam ediyor. Sağlık programlarının içinde en uzun soluklusu. Fakat ilgimi çekmiyor.
Doktorum, Bana Her Şey Yakışır, Yaprak Dökümü katılamadığım öğlen programları. İyi reyting alıyorlar. Fakat evde olsamda izleyebileceğimi zannetmiyorum bu programları.
Arka Sokaklar ilk bölümlerini heyecanla izlediğim bir programdı ama artık dikkatimi çekmiyor.
Kanal D, Ana Haber'i hem bölmüyor hemde başarılı üstelik M.Ali Birand'ın kendine has sunumuna rağmen. :)
Star TV
En Son Babalar Duyar, Dürüye'nin Güğümleri ve Cennetin Sırları tekrar bölümleriyle saat 9'a kadar Star izleyicisini boş yere meşgul ediyor.
Ardından saçma bir Brezilya dizisi Kalbimin Sahibi istenileni veremiyor. Star bu işe hiç bir çözüm bulmuyor.
Soframız, Star'a göre reytingler alıyor.
Cennetin Sırları yeni bölümüyle tekrarından daha düşük reytingler aldığı oluyor. Stok bölümleri mi yayınlıyor, anlamadım.
Zuhal Topal saat 16.00'da başlayan programıyla %10-13 share ile Star'ın gündüz kuşağının en iyisi.
Star Haber'de Star'ın haber reytinglerini iyi karşılıyor.
ATV, Show TV ve FOX biraz sonra...
 
ATV
Sıla ile iyi bir başlangıç yapan ATV, hemen ardından Müge Anlı %25-30 arasında share ile o saatin tartışmasız galibi oluyor.
Sonra Aşk ve Ceza çok iyi olmasa da reytingleri tekrarı verilmeye devam ediyor. Avrupa Yakası yeni başladı, henüz reytingleriyle ilgili yorum yapmak erken.
Esra Erol tartışmasız en iyi izdivaç programı. Hiç sevmesemde reytingleri izleyicisinin olduğunu gösteriyor. Ana Haber'de fena değil.
SHOW TV
Yarışmalarıyla ünlü Show TV, Sabah Haberleriyle başlayan gündüz programlarına Cennet Mahallesiyle soluk kazandırıyor. Ardından Her Şey Tadında daha önce hiç şahit olmadığım bir program birşeyler zırvalıyor.
Sabahın Sedası, yıllardır alışılmış Seda Sayan izlenme geleneğini sürdüyor. Hele İbrahim Tatlıses'li bölümden sonra baya bir iyi iş çıkarıyor. Fakat Sabahın Sedası ismiyle başlayan program saat 14.30'dan önce son bulmuyor.
Yemekteyiz, bir zamanların kaçınılmaz programı şimdilerde 2'lerde dolaşıyor.
MasterChef iyi bir başlangıç yaptı. İyi de devam ediyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda reyting arttırmayı başarabilecek mi?
FOX
Gündüz işlerinde en başarılı kanal bence FOX.
Çalar Saat ile fena değil. Lore'al Paris çok saçma bir program ve reytingleri de ona göre alıyor zaten yani düşük.
Ardından Hayatın Şifreleri fena gitmiyor. Su Gibi'de ilk günlerdeki reytinglerinden uzak olsada fena değil.
Unutma Beni 25-27 arasındaki sharesiyle göz kamaştırıyor.
Aşkın Peşinde belli belirsiz bir dizi reyting konusunda ama dizinin bir senaryosu olduğunu düşünmüyorum.
FOX Ana Haber son kısmıyla İlk 10'dan düşmüyor. Diğer kısmını ise tabloda aramak gerekiyor.
Deniz Yıldızı bazen 7'yi gören reytingleriyle FOX'un en yüksek reytingli 3 dizisinden birisi.
 
gündüz kuşağında en iyi kanal tartışmasız ATV neden: Müge Anlı 3.50 reyting 23 share alıyo bundan iyisi şamda kayısı
 
süper samet çok güzel açııklamış her şeyi,daha önce benim de bu konuda özet bir yazım olmuştu,benim reytinglerde en dikkat ettiğim alan sabah programları...

Gündüz kuşağında en iyi kanal reyting açısından bakarsak ya Kanal D ya FOX, ATV'nin pek şansı yok gibi...

İçerik olarak en iyi kanal SHOW olabilir, yeni programı her şey tadında ilgimi çekmeye başladı,izlenmeye değer... Yerli dizi tekrarı yayınlayan Kanal D sonuncu...