aslında bende hafızada zayıf o kadar uzun aralıklarla geliyorsunki her gelişinde tekrar tanışmamız gerekiyor?Bakalım nasıl bir şey olduğunu izlersem haftaya yazarım![]()
aslında bende hafızada zayıf o kadar uzun aralıklarla geliyorsunki her gelişinde tekrar tanışmamız gerekiyor?Bakalım nasıl bir şey olduğunu izlersem haftaya yazarım![]()
Sen de Hafıza yerindediraslında bende hafızada zayıf o kadar uzun aralıklarla geliyorsunki her gelişinde tekrar tanışmamız gerekiyor?sıfırdan almak zorunda kalabiliriz muhabbeti
)
işte çok izleyince hepsi birbirine girdi artık outlanderda norma çıksın diye bekliyorum , bates motelede claire çıkmadığı için senaristlere yönetmene küfrediyorumSen de Hafıza yerindedirMaşallah dizi öğütme makinası gibisin
)
dişlerim şekil
topaç gibi çıkmış insanın alıp basket topu niyetine yere çarptıra çarptıra potaya atası geliyor
Hadi izlediysen yorum yap. Uzun uzun olsun.
izledim ama önce şu bildirimleri bir haledeyim önce ayy yine dolmuş taşmış buralarHadi izlediysen yorum yap. Uzun uzun olsun.![]()
Hayır efendim ilk yorum yapılacak.izledim ama önce şu bildirimleri bir haledeyim önce ayy yine dolmuş taşmış buralar
![]()
aaa demek öyle nerde benim korumam @destere dövsene şunuHayır efendim ilk yorum yapılacak.Elimi masaya vurdum ona göre.
Az sözümüz dinlensin.
![]()
@vadikızı da sende söz dinlemiyorsunuz foruma başka bir bayan üye gelsin sizle konuşmayacağım artık.
foruma giriş yaptığım zamanlar 1 saat yeni mesajlarla yada başka şeylerle ilgilenemiyorum bildirimlerle uğraşmak 1 saatime yakın süremi alıyor dağ gibi yığılmışlar yine 2-3 saat arayla girmeme rağmen böyle gün boyu girmesem düşünemiyorum yanı@vadikızı da sende söz dinlemiyorsunuz foruma başka bir bayan üye gelsin sizle konuşmayacağım artık.
![]()
@vadikızı da sende söz dinlemiyorsunuz foruma başka bir bayan üye gelsin sizle konuşmayacağım artık.
![]()
Hayrola ne oldu ki?valla ben bakıyorum ya yazamıyorum kalkmak zorunda kalıyorum pc başından