artık alıştık @MelankoliK az ve de öz konuşuyorArtık cevap için 1 hafta daha beklersin.![]()
artık alıştık @MelankoliK az ve de öz konuşuyorArtık cevap için 1 hafta daha beklersin.![]()
sen nerelerdesin haftada bir foruma girmeye başladın o da gece 01 ila 01: 15 arası bir gelip kayboluyorsun yakalamak mümkün değil
kösem sultanı izledinmi ? izliyormusun ?![]()
Ulen HarunArtık cevap için 1 hafta daha beklersin.![]()
sen hiçbişey izlemiyorsun sadece bir quantico vardı sanırım onun haricinde tüm başladığın dizileri yarım bıraktınUlen Harun
Ne yapayım sizleri göremeyince çıkıyorum ben de
Bu aralar biraz yoğundum o yüzden giremedim, ayrıca beraber bir şey de izlemiyoruz ki o konu hakkında sohbet edelim![]()
şimdi bir hafta beklersin
@MelankoliK sonunda foruma teşrif etti @Harunnn60 koş koş yetiştin yetiştin yetişemedin önümüzdeki haftayı beklersin artık soruların varsa şimdi sor bir daha zor yakalarsın)
Ona da bu aralar ara vermiştim.
şimdi hangi dizileri izliyorsun ?
Ona da bu aralar ara vermiştim.
Takeida'nın refakatçisi batırdı diziyi 2 bölümü falan çok sıkıcıydıEn son Bonzaici kardeşini arıyordu
![]()
Senin Aut lander'i izliyordum telden 2. bölümün yarıdan sonrası bozuktu yoksa 3. bölümünü de tele atmıştım öyle kaldı 3 e de geçemedimsen hiçbişey izlemiyorsun sadece bir quantico vardı sanırım onun haricinde tüm başladığın dizileri yarım bıraktın
beraber bişey izlememiz için bir kaç tane dizi izlemen şart belki tesadüf denk geliriz
şimdi bir hafta beklersin))) cevap geliyor çok yakında
![]()
Aynen ortak dizilere bak forumca dizi izlemek iyi oluyor.şimdi hangi dizileri izliyorsun ?bir tane ortak dizimiz yoksa bari bizim izlediklerimizden birine başla mesela bugün jessica jones başlaı @Harunnn60 izleyecekmişte ben ilk bölümüne bakarım bir bak istersen
![]()
onlar en harika diziler onlara devam etsen keşkeSenin Aut lander'i izliyordum telden 2. bölümün yarıdan sonrası bozuktu yoksa 3. bölümünü de tele atmıştım öyle kaldı 3 e de geçemedim)
Vikingler'inden 5'ine gelmiştim galiba![]()
@gözlemci de de aynı sorun var.onlar en harika diziler onlara devam etsen keşkeama bu dediğin olay 6 ay önceydi sanırım 6 aydan beri hala ikinci bölümdeysen bence onları bırak yeni başlayan dizilerden birini seç
![]()
Başla o zaman Parish'li Alex'e izleyelimAynen ortak dizilere bak forumca dizi izlemek iyi oluyor.@MelankoliK
Hem belki bu sayede 1 soruyu 1 hafta sonra cevaplamazsın.![]()
6 ay mı naptın oldu mu okadar ?onlar en harika diziler onlara devam etsen keşkeama bu dediğin olay 6 ay önceydi sanırım 6 aydan beri hala ikinci bölümdeysen bence onları bırak yeni başlayan dizilerden birini seç
![]()
Süresi çok iyi de diziyi bilmiyorumAsh vs Evil Dead adlı bir dizi var hem süresi de 30 dakika.Ona da bak. @destere
bu aralar bende net sorunlu videolar açılmıyor düzelirse bir bakarım benlikse devam ederim
Şimdi sana anlatmaya kalsak çok uzun sürer.6 ay mı naptın oldu mu okadar ?) Tamam böyle çok sevdiğin ve yeni başlayan olsun hazır şu aralar dizi izleyebilecekken
Yarın Ales'e bir gireyim de sonra rahat rahat başlayayım
Süresi çok iyi de diziyi bilmiyorum![]()
şimdiden baaşrılar diliyorum aleste ? umarım istediğin puanı tutturursun tamam pazartesiden itibaren dizilere başlıyoruz6 ay mı naptın oldu mu okadar ?) Tamam böyle çok sevdiğin ve yeni başlayan olsun hazır şu aralar dizi izleyebilecekken
Yarın Ales'e bir gireyim de sonra rahat rahat başlayayım
Süresi çok iyi de diziyi bilmiyorum![]()
evet bak onu unuttum ash vs evıl dead e başla @MelankoliK ? harika bir dizi korku gerilim komedi hemde 30 dakikaAsh vs Evil Dead adlı bir dizi var hem süresi de 30 dakika.Ona da bak. @destere
Şimdi sana anlatmaya kalsak çok uzun sürer.Sen en iyisi sınavını atlat konuşuruz bunları.
![]()
şimdiden baaşrılar diliyorum aleste ? umarım istediğin puanı tutturursun tamam pazartesiden itibaren dizilere başlıyoruz
evet bak onu unuttum ash vs evıl dead e başla @MelankoliK ? harika bir dizi korku gerilim komedi hemde 30 dakika![]()
rahat bırak @gözlemci yi adamın Cumartesi günleri bile okulu var@gözlemci de de aynı sorun var.![]()
insanları doğruyor ? evıl dead adlı korku filmi vardı onu izlemişsindir belki onun komedi korku versiyonu ilginç bir şey seveceksindir umarımTeşekkür
"Sınavı atlat konuşuruz bunları mı?" kendimi OKS'ye girecek gibi hissettim
@destere dizinin kapağına baktım bir eleman var elinde bir motorla.. ağaç mı doğruyor yoksa insanları mı ?![]()
Bakalım nasıl bir şey olduğunu izlersem haftaya yazarıminsanları doğruyor ? evıl dead adlı korku filmi vardı onu izlemişsindir belki onun komedi korku versiyonu ilginç bir şey seveceksindir umarım![]()