''DC’s Legends of Tomorrow'' Ne Zaman Başlayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
''DC’s Legends of Tomorrow'' Ne Zaman Başlayacak?

thumbnail_1431629605-150x150.jpg

Arrow ve The Flash'ın yaratıcıları Greg Berlanti ve Marc Guggenheim'ın imzasını taşıyacak olan kardeş dizi, DC's Legends of Tomorrow'un başlangıç tarihi duyuruldu!

Oyuncu kadrosunda Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Dominic Purcell ve Wentworth Miller gibi isimler bulunduran yapım, 21 Ocak 2016'da başlayacak.

Genel hatlarıyla Rip Hunter karakterine yoğunlaşacak olan DC's Legends of Tomorrow, daha fazla süper kahraman hikayesine doymak isteyenlere ilaç gibi gelecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

@destere Bizim Michael-Lincol kardeşler(Prison Break ) bu dizide başrol. :kiki:İzlersin artık. :kiki:
@mrt-06 da izleyecek ve ayrıca @destere harun doğru söylüyor o adamlar için sende izlemelisin flash arrow izlemedin bunu bari izle ayoll :F:F:F
pilli çocuğun benzer dizisinde prison daki kahramanlarımızın işi ne? :)
ben prison break in devamını bekliyorum bu diziyi izlemem konu benlik değil :)

The 100'ün üstümdeki yarattığı tahribati bir 5 senede atlatamam. O yüzden yok ben almayayım. :)
öyle bir çileye bizide katmak için iki haftadır uğraşıyorsun bize kastın nedir :)

öyle bir çileye bizide katmak için iki haftadır uğraşıyorsun bize kastın nedir :)
bu dizide arrow ve flash oyuncuları oynucak o adamlarda flashtakı karakterleriyle bu diziye geçiyor yeni bir süperkahraman dizimiz daha oldu sayılır artık reytingleri görünce çatlamaya devam edersin hahaha :F:F:F

Başroller birde. :F:F

başrol olmaalrı harika ama konu sıfır :)
bu dizide arrow ve flash oyuncuları oynucak o adamlarda flashtakı karakterleriyle bu diziye geçiyor yeni bir süperkahraman dizimiz daha oldu sayılır artık reytingleri görünce çatlamaya devam edersin hahaha :F:F:F

bende uzak olsun dizi benlik değil hiçbir oyuncu öyle bir konuyu kurtarmaz :)

prisondakiler prison break in devamını çekecekti o diziyi bekliyorum onunla ilgili haber alırsanız beni etiketleyin :)

başrol olmaalrı harika ama konu sıfır :)

bende uzak olsun dizi benlik değil hiçbir oyuncu öyle bir konuyu kurtarmaz :)

prisondakiler prison break in devamını çekecekti o diziyi bekliyorum onunla ilgili haber alırsanız beni etiketleyin :)
hem o dizide oynayacak hemde bunda cnm :F:F:F

aa ben sen ve @Harunnn60 için ash izledim ama ilk ve son yorumumu yapacam birazdan
:F:F:F

Ben daha öncesi Fear the Walking Dead'i izlemiştim. Doz aşımı yaşamış olabilirim bünyeye fazla geldi. Ben 2 diziyi kaldırmazken bu @Çiğdem- 20 tane fantastik, bilim-kurguyu nasıl izliyor bunu da bilim adamları incelesin. :)

Ben daha öncesi Fear the Walking Dead'i izlemiştim. Doz aşımı yaşamış olabilirim bünyeye fazla geldi. Ben 2 diziyi kaldırmazken bu @Çiğdem- 20 tane fantastik, bilim-kurguyu nasıl izliyor bunu da bilim adamları incelesin. :)

@Çiğdem- in özel güçleri var o yüzden katlanıyor 20 tane pilli çocuk dizisine :)
kız gargamel in annesi hogatha gibi:) hep kazanı önünde kaynıyor iksir üretimi yapıyor dizileride ona göre seçiyor tabi :))

@Çiğdem- in özel güçleri var o yüzden katlanıyor 20 tane pilli çocuk dizisine :)
kız gargamel in annesi hogatha gibi:) hep kazanı önünde kaynıyor iksir üretimi yapıyor dizileride ona göre seçiyor tabi :))
hahahahh ayy zaten zaman zaman gölge görüyor gibiyim yanı yan etkileri oluyor bazen artık
inş kafayı sıyırmam hahaha:F:F:F