Aynı duygulara ben de sahibim. Tuba'mın yanına en çok yakışan oyuncu Murat Yıldırım idi.asi fanlarının hepsi öyle afk ciler bile aştı bu durumu
bu aralar ben fazla heyecana kapılmıyorumda benim net fazla heyecana geliyor bir sayfadan diğerine geçmem en az 10 dakika alıyor ) özellikle bu saatlerde tam yar gelir dura dura performansında )16 dk sonra geldi yorum noldu dondun mu
arap FANFİNOLAR KESİn beğenemz o zaman fragmanıAynı duygulara ben de sahibim. Tuba'mın yanına en çok yakışan oyuncu Murat Yıldırım idi.
Meryem iyi oyuncu, ama hala aksanını atamaması akıllara Hürrem'i getirebilir; ki bu da büyük bir dezavantaj olur maalesef.Fragmana göre meryem Hürremi üzerinden atmış gibi duruyor
Bu dizi için iyi bir şey inşallah tutar
artık hangi sitelere giriyorsanbu aralar ben fazla heyecana kapılmıyorumda benim net fazla heyecana geliyor bir sayfadan diğerine geçmem en az 10 dakika alıyor ) özellikle bu saatlerde tam yar gelir dura dura performansında )
Fanların çoğu ergen onlar Asi'yi hatırlamıyorlardır bile. Ayrıca ben de işin gırgırındayım zaten. Meryem'i de severim Allah yollarını açık etsin.arap FANFİNOLAR KESİn beğenemz o zaman fragmanı
neyse @ozgur2113 konuya plizz senin sedefi de alalım şu diziyeFanların çoğu ergen onlar Asi'yi hatırlamıyorlardır bile. Ayrıca ben de işin gırgırındayım zaten. Meryem'i de severim Allah yollarını açık etsin.
Evet aksanı hala aynı.Ama türkiyede yaşamadı ki kız.Bi de kız Alman.Bence bu diziyle birlikte düzeltmeye başlayacak türkçesiniMeryem iyi oyuncu, ama hala aksanını atamaması akıllara Hürrem'i getirebilir; ki bu da büyük bir dezavantaj maalesef.
küçük bir rol veririz seda akmanla meryemin yanında zaten cücük ka rolü olurO zaman tez vakitte yayından kalkar.
ay ne ka elem keder ne kaÇekim kalitesi, müzik ve Murat Yıldırım çok iyi görünüyorlar.
Meryem de gram ilerletmediği Türkçesiyleyine aynı
Valla daha kötü bir fragman bekliyordum ama fragman Meryem'e rağmen iyi yani çok bile övdüm bence.küçük bir rol veririz seda akmanla meryemin yanında zaten cücük ka rolü olur
ay ne ka elem keder ne ka
övecen tabi böyle başroleri nerede gördün dur bakayım ranini teyze ne yorum yapmış o ka kötüeldi diziyiValla daha kötü bir fragman bekliyordum ama fragman Meryem'e rağmen iyi yani çok bile övdüm bence.
Tanıtımdan ziyade bir "sus payı" olduğunu ve Murat Yıldırım'ın bile ne dediğini anlayamadığını yazmış.övecen tabi böyle başroleri nerede gördün dur bakayım ranini teyze ne yorum yapmış o ka kötüeldi diziyi
ay ne elemlend bu kadın lansmana da almamışlarTanıtımdan ziyade bir "sus payı" olduğunu ve Murat Yıldırım'ın bile ne dediğini anlayamadığını yazmış.
my de de aşk ilk bölümden başlamıştıYalnız fragmandan anlaşılacağı üzerine iki bölümle aşk yaşayamaya başlayacaklarsa senaryo tez vakitte tükenir. Yine de diğer fragmanları görmekte fayda var. @xemrexxx