Şu diziyi kötüymüş gibi göstermeye çalışmasan artık, gerçekten kaliteli bir yapım.ay neyse analar danalar dizisi sana yeter
sinem koballı ulaş ... (soydını bilmiyom) başrolünden belli kaliteŞu diziyi kötüymüş gibi göstermeye çalışmasan artık, gerçekten kaliteli bir yapım.
Şu diziyi kötüymüş gibi göstermeye çalışmasan artık, gerçekten kaliteli bir yapım.
tns klişe seviyor dolambaçlı senaryoya gerek yokFragmana bütün romantik klişeleri toplamışlar;
- Birlikte sarılıp motor sürme
- Asıl oğlanın döner dönmez kızı görüp etkilenmesi
- Deniz kenarında öpüşme
- Herkesin ortasında hasretle, şehvetle sarılma
Bla bla...
Konu ve fragman aşırı klişe, iş görür mü bilmiyorum hayırlısı.
Vadi var hatırlarsanay neyse analar danalar dizisi sana yeter
olsun ay yapımın kadrolu elemanısın sonuçtaVadi var hatırlarsan
Murat Yıldırım'ı Meryem'den kıskandı.Ben pek beğenmedim ama çekimleri harika olmuş, özenmişler belli
hüseyin değil miydi @-potterhead- yoksa yeni bir @Yiğitt mi geliyor 😱 @Çiğdem-Murat Yıldırım'ı Meryem'den kıskandı.
fragmana yeni baktım meryem öyle bir dönmüşki ?? parlağın heyecandan donu düşecek nerdeyse )
Murat Yıldırım'ı da çok sevmem kiMurat Yıldırım'ı Meryem'den kıskandı.
Herkesin kalite anlayışı farklı.Sen de kaliteli olan dizileri kötülüyorsun ama
Öyle değil. Murat Yıldırım'ın yanında Tuba'yı görmek isterdi.
Beni bağdaştırdığın kişiye bak, alemsin.
16 dk sonra geldi yorum noldu dondun mufragmana yeni baktım meryem öyle bir dönmüşki ?? parlağın heyecandan donu düşecek nerdeyse )
Herkesin kalite anlayışı farklı.
asi fanlarının hepsi öyle afk ciler bile aştı bu durumuÖyle değil. Murat Yıldırım'ın yanında Tuba'yı görmek isterdi.
Fikrim öyleyse ben ne yapabilirim?O zaman kafana göre şu dizi final yapmalı filan demezsin