ayol ben deüşer dedim.ssValla demiştin helal olsun.![]()
163 dakika sürmüş bölüm bu Timur ne yapacağını şaşırdı iyice. 😵 MY'nin ilk 50 bölümü 90-100 dakika sürmüş.ayol ben deüşer dedim.ss
ilk 3 sezon zaten çok uçmadı süreler önemli bir karakterini öldüğü bölümler dışında163 dakika sürmüş bölüm bu Timur ne yapacağını şaşırdı iyice. 😵 MY'nin ilk 50 bölümü 90-100 dakika sürmüş.
Ayy sanki izlemedik1.55.00 a alın @Çiğdem- in üstüne salmalı anastasiayı@destere @sokak sanati @Almila @denizz19 @Harunnn60
O nasıl bir tekmeydi ya iyi koydu.1.55.00 a alın @Çiğdem- in üstüne salmalı anastasiayı@destere @sokak sanati @Almila @denizz19 @Harunnn60
hahahahha eceliyle ölmeden boğdurak hahah süper vlla çok üzülmüş adam şehzadenin ölüyor olmasına
anastasiam uçan tekmeyi nasıl koymuş ama1.55.00 a alın @Çiğdem- in üstüne salmalı anastasiayı@destere @sokak sanati @Almila @denizz19 @Harunnn60
3 olmuş Ab'de nası iyi gitmemiş lider olmasını bekliyordun.Pek yakında iyi gitmemiş AB'de bile.![]()
3 olmuş Ab'de nası iyi gitmemiş lider olmasını bekliyordun.![]()
Pek yakında o kadar şaşalı bişey değildi ondan dedim.Recap bile o kadar alıyor kaçıncı tekrarı hemde![]()
biraz ekinle berkin memelerini paylaş da @Yiğitt e konu açma isteği gelsin![]()
Haftaya ben açınca reytingleri görün siz.Her hafta acıyor ama Atacan önce davranıyor.Bu hafta kimse açmayacak ona bıraktık
![]()
Haftaya ben açınca reytingleri görün siz.Dün açamadım diye negatif enerjim yansımış olmalı.
![]()
Haftaya göreceğizSonraki haftada ben açarım kimin enerjisi iyiyse o açar hep
![]()
neden gitmesinBölümü izliyorum şu an, Ahmet, Safiye Sultan'ı saraydan kovdu. 😱
Şaşırdım vallahi, gitmez herhalde.
ben açarım
O Handan'ı yolarım, tüm kızların içinde Safiye Sultan'a laf etti.neden gitmesin![]()
zaten yemnçeri ocağı sen ve@Çiğdem- diziyi izleyin diye tüysüz oğlan doluO Handan'ı yolarım, tüm kızların içinde Safiye Sultan'a laf etti.
Ay Berk'im, İskender'im oranın en iyisi oldu.![]()